Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Katka54
Viem, ze to do tejto temy celkom nepatri, ale citam, ze mavas casto zapal hornych dychacich ciest, co je aj moj velky problem.. Prosim ta, ake lieky ti na to zvykli davat? Ja som uz totiz vyskusala asi vsetko mozne.. Dakujem krasne!

cinimini87

mia_31

termin mam 2.4.2012
akurat pozeram to na stranke siklienka ale ja to tam neviem najst.
budem mat TMM3 Matrix

mia_31

cinimini,

pozri si na stránke siklienka, ja som to tam tiež vyčítala alebo mi povedz čo máš presne v papieroch. a kedy máš termín?

cinimini87

vladka19

ano my si ho vazime :-) a urcite sem chodi aj on,aj jeho PANI sestricka :-) lebo som videla ked som bola konzultacii,mala zapnuty PC a tato stranka tam bola....

mia_31

ja budem mat tiez 320 ml.eurosilicony,anatomy,ale ze aky profil to ani neviem,a ani som to nenasla v papieroch co mi dali....

mia_31

cinimini

ja idem 21. januára, navrhol mi 320 anatom vysoký profil, ale ja mám dosť slušný základ a som velmi chudá, tak snáď to nebude moc, ale vysvetlil mi,že pri anatomoch to bude akurát,že keby mi dával okrúhle tak aj 300ml bude na mne vela, tak uvidím.

cinimini87

mia_31

a ty kedy ides presne? a tebe ake navrhol p.Dr.?
Aj ja som vedela ze rita149 bola u dr.Cervena,ale radsej som si to pozrela :-)

mia_31

engie,

je to problém, ja mám ten istý teda neviem kedy máš termín opky ,ja v januári a práve si menzes posúvam pomocou tabletiek.
Niektorí lekári urobia výnimku ale počula som že to nieje vhodné lebo počas menštruácie sa ti pod vplyvom hormónov mení aj tvar prs,sú väčšie a podobne a samozrejeme žiadna opka nieje vhodná počas menštruácie kvoli strate krvi.

mia_31

Hej rita bola určite u Červeň, to viem isto, všetky jeho pacientky starostlivo sledujem ,keďže ma to čochvíla čaká :)

engie100

Ahojte
Neviete tie čo ste boli operovane v Chirmede
Je problém AK mi vychádza menstruacia na deň operácie?
Ďakujem