Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leluska69

ahojte baby
prosim vas dalo sa vam este pred konzultaciou dohodnut termin opky u DR.Cervena?neviete nahodou cca s akym terminom opky mozem momentalne ratat:)dakujem za kazde info...

Katka54

drndula,

super, ďakujem, určite ti napíšem, ale keď budem doma, tu v práci mám blokovaný súkromný mail. Ale keby sa do večera niečo zmenilo, tak spomínaj sestričke Katku, čo má termín naplánovaný na 20.8..:))

drndula

Rita149,

ahoj Ritula,ako sa mi mavas?co bolesti?ako spavas?co prska?zatial si spokojna?
ja uz tlacim na dr. este sa mi neozval na mail,neodpoveda, neviem co urobim,uvidim co napise podla fotiek, ktoré bude vidiet..

mia_31

drndula

hej sobota, lebo ja idem do PK a tam býva tuším iba niektoré víkendy, mne to vyhovuje som z BA.

aj tak by to vymeniť nešlo lebo my ideme 17.apríla na maledivy a to ja ich už chcem mať usadené :)

drndula

Katka54,

mam aj na gmaily ale tento tu nemozem zverejnovat je tam moje meno...napis mi a ja ti ho do mailu dam potom ked mi odpises...

drndula

Katka54,

moj mail drobec2404@post.sk

kludne mi tam mozes napisat...

no ak sa bude dat a sestricka mi zavola ze mozem ist aj skor tak jej poviem nech to prehodi na moj teda?len mi musis do mailu dat nejake info o tebe by osm ta vedela zabookovat hned ako ju budem mat na telefone...:D

drndula

mia_31,

a a ko kukam je to sobota-to mi nepasuje,ja mozem ist tak pondelky a stredy kvoli autu...smolaa dufam ze to sestricka pocula v telefone..