Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Katka54
Diky za info! Ja mam velmi casto problem s celnymi dutinami. Staci, ze trosku zafuka a som hotova. A soplim cely rok.. alergo-imunologicka to uzavrela ako "chronicka nadcha". V poslednom case zvyknem kaslat. Teraz uz skoro 3 tyzdne som chora. Brala som antibiotika, ACC Long aj Stoptusin na vykasliavanie, Codein vecer na tlmenie kasla, par Coldrexov, Aerinaze na opuchnute dutiny okolo nosa. Hrdelny KASEL mi ale pretrvava, a dost ma unavuje. :-( Najnovsie mi dala plucna Dr. nejaky inhalator, ktory sa dava na astmu, i ked ja ju asi nemam. Uz som zufala, neviem co mam brat alebo nebrat. Asi na par dni vsetko vysadim a budem si davat len kalciovy sirup a uvidim, ci to nieco urobi. Inak, krv mam v poriadku (trosku znizene zasobne zelezo, ale inak ok, aj RTG dutin na tvari a pluc je vraj ok).
Inak, neviem si predstavit byt po opke prs a kaslat.. asi by mi odpadli! :-oo))

leus

tenda
no pockaj asi sa nerozumieme...ta si bola u cervena na plastike a potom si si dala urobit reopku u ocenasa hej?No a u ocenasa si platila zasa plnu sumu ci ako?

tenda1

vladka19

ahoj , pripajam sa k tvojmu nazoru , ja mam s nim podobnu skusenost...ale ja som si reopku uz netrufala dat pri nom robit...mne ju robil dr.Ocenas...Teba kedy operoval?Chcem vediet ci to bolo v tom case ako ja...lebo vtedy neboli na vine moje svali ani nic ine...len on...

leluska69

dakujem za info ja uz termin konzultacie mam ale chcela som uz mat aj termin opky nech sa mam na co tesit :)ale ked som volala prvy krat tak mi povedali ze sa neda dohodnut termin opky bez konzultacie...tak zajtra tam volam a snad sa bude dat..a snad aj stasticko bude na nejaky fajn termin.
drzte sa...

drndula

leluska69,

ano katka ma pravdu, ja som volala jeden pekny augustovy den aze chcem ist na konzultaciu a bola som nahlasena na nu az 21.januara dalsieho roka a ze opka?? az tretieho septembra...ale nastastie sa to vsetko poposuvalo, a konzult. som mala 4.11. a hned osm si aj nahlasila a zabookovala termin opky na 13.februar..takze tak...je to cakackaa,ale aj o stasti...hlavne po zdravotnejs stranke,ked im vypadnu kočky,tak sa to vsetko poposuva.prprehadzuje..

drndula

Vladka19,

ahaaa...
ano ja idem k Cervenoci...trochu nurim na naete nejake clanky a nieco aktualne k tej problematike co sa tu spominala nasla...tak kuknite,citajte...a mozno sa ozvu aj tie, ktore uz neprispievaju a zacnu rozpravat po case..

lesk.cas.sk

Katka54

leluska69,

no, ja keď som bola min. týždeň na konzultácii, tak som počula ako setričke jednej babe hovorí termín konzultácie na jún tuším a operácie na rok 2013. Treba zavolať.. A keď si budeš nahlasovať konzultáciu, tak si určite zároveň dohodni aj termín operácie. Sestrička sa Ťa sama na to spýta..