Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

tenda1
Na boku nosa - myslis vpredu ako je spicka nosa? Lebo ja to mam tiez! :-(( Ja som to tu uz spominala, mne ho tiez robil Cerven pred 7-8 rokmi (ha, vlastne to tiez bolo v r. 2004 ako ty!)..no a sice vyzera ovela lepsie ako predtym, na 100% spokojna nie som. Ale niekdy som to neriesila, nakolko som bola dost mlada v tom case a ani som nevedela, ci sa to vobec nejako potom moze riesit. Tiez je problem v spicke nosa - na pravej strane mam akoby priehlbinku, a na lavej kopcek (hrcka). Vyzera to trochu komicky. Mozno si to vies predstavit. A da sa to nejako riesit? Co ti presne urobil Ocenas??

zajacik_006

tenda
neboj,tvoje budu este krajsie. A tie tvoje pocity pred opkou uplne chapem. Pekne sa ty moja este vyspinkaj na bruchu,kym mozes. A hned na zaciatku noveho roka budes mat uz aj ty vytuzene prska.

tenda1

zajacik

jaj , no vravi sa, že nikdy nehovor nikdy , ale zatiaľ bude stačiť :-)...

Ja som z dr.Očenášom veľmi spokojná , nos spravil dobre , tak prská budú dúfam aspoň také ako máš Ty :-)...

zajacik_006

tenda
takze po nemilej skusenosti si sa rozhodla ist na prsia k Ocenasovi? Nieco som tu pred nedavnom zachytila,ze si pisala o nejakej zlej skusenosti,vtedy som tomu nerozumela...
Takze ty budes vynovena-prska,nostek a co si este das urobit? Budes ako ja nasa Davidoff,ale ta ma este aj pusu novu.

tenda1

inak dnes som bola na sone prsnikov , ze OK , tak sa tesim , este predoperacne medzi sviatkami a dievcataaaa za chvilku ideeeeem...jaj neskutocne pocity sa vo mne menia , strach a strasna radost...

tenda1

nela111

neviem bude ti stacit co som pisala pre zajacika?
Na boku nosa sa mi spravila nechutná hrča...cca do pol roka...

tenda1

zajacik

no bola som pri nom , ale po roku uz nechcel prijat reklamaciu- rok 2004 ma operoval a toto bolo cca po roku , mozno viac , uz neviem presne a pravdu povediac , ked som ho videla , tak som reoperaciu zvazila , neviem ci to mozem povedat , ale bol pod vplyvom...a to sa nestalo len mne...ale mozno tato jeho era je uz zazehnana, preto som to neriesila nikde...