Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Ahoj Vladka, no ved mne bolo od zaciatku divne, ze ti hned nenavrhli anatomy. Poznam tvoju story, citam toto forum pravidelne uz vyse roka. Mozno skoda, ze si to nekonzultovala vtedy este s nejakym inym Dr. (mimo Chirmedu). Neva..teraz hlavne nech sa ti vsetko dobre zahoji a vyzera aj navonok ako ma. :)

rita149

drndula

ahoj :-)
ja sa mam uz celkom dobre,len rano ked vstavam mam tlaky v prsiach , ina ma neboli.Spavam na chrbte stale,lebo ma to boli este ked si lahnem na bok.
mne robi najvacie problemi teraz to ze som stuhnuta a musim na rozhybat a ponatahovat svali.lebo ja som sa po opke 10 dni poriadne nehybala čo som sa bala aby sa niečo nestalo.
ale uz sa to pomalicky upravuje, uz sa sama sprchujem , vlasy umyvam, obliekam, cesem, malujem :-))), to som pred tyznom este nedokazala.
Tak ty si sa stale nerozhodla? no mala by si si pohnut z tym , lebo čo ak ti zavolaju skvor? :-)

Nela111

tenda1
A nahodou mas fotku svojho nosa pred prvou opkou, po nej v 2004, a teraz po druhej opke? (alebo aspon nejaku) Ak ano, mohla by si mi poslat na nela111@yahoo.com ? Len by som chcela vidiet ze ako to vyzeralo/vyzera u teba, ci nieco ako mam ja alebo horsie/lepsie.. Chapes, ze ci vobec mam ten svoj nos este riesit (v buducnosti) alebo kaslat na to.. :-/

666_martinka

Ahojte, vy ste sa tu rozkecali:)
Ja idem zajtra konecne po tyzdni na kontrolu tak si ich konecne uvidim!!:))) nemozem sa dockat..snad nebudem sklamana:)

rita149

cinimini87

ahoj, bola som na operacii 5.12 a operoval ma Mudr.Červeň v BB.

ja mam nagor 300ml VP.

inak 4.11 som mala konzultaciu, pises ze aj ty, tak to sme sa mozno aj videli, jasom tam bola rano od 8:00.

ty mas ake miery teraz? ake mas nabrhnute?

dakovna

Kocky,
no ale kolko ste tu toho za par hodin napisali :)
Vladka19,
uplne s tebou suhlasim. Aj ja som si v galerke vsimla, ze s vacsim casovym odstupom od opky uz tam kocky fotky neaktualizuju s malym poctom vynimiek. Ja sa budem snazit pravidelne fotit a posielat fotky aj nadalej. Samu ma zaujima ako sa to bude po mesiacoch menit a po roku vyzerat.
Vladka, drzim ti palce. nech to boli coraz menej, nech opuchy ustupuju a krasne prska sa ukazuju :)

tenda1

nela111

ahoj , ja som mala hrčku na pravej strane nosa , tak v strede cca ako 2 cent a priehlbinku mam tiež v predu...keď mi to dr.Očenáš zrezaval , tak som všetko počula , lebo ma neuspal , že načo , keď sa to dá aj lokálne-Červeň ma nechcel robiť lokálne...no zrezal čo sa dalo...

Nela111

Vladka19
Velmi sa mi paci, ze sem takto prispievas aj so svojimi negativnymi skusenostami, nielen pozitivnymi, a nielen same chvaly na vsetky prsia a vsetkych doktorov.. Drzim ti palce, nech uz su konecne tvoje prska tip top! Ja by som si tiez rada pozrela fotky ako vyzeraju prsia dlhsi cas (rok, dva a viac) po opke. No a samozrejme sa tesim na Barborkine, ako sa zmenia pri tehu. Je fakt skoda, ze vacsinou maju baby v galerke fotky len par dni ci mesiacov po OP. Este sa ta chcem spytat - vzhladom k tomu, ze ti vyrazne klesli prsia po kojeni, PRECO ti v Chirmede nikdy nenavrhli ANAMOTICKE (teda az doteraz)?? Ved prave tie sa davaju pri poklesnutych, ked hrozi vznik dvojiteho prsa, ak by sa dali gulate.

Nela111

Hmm..teraz som bola na ORL kvoli zdravotnym problemom, a co som citala potom spravu od krcnej, tak tam napisala, ze trochu "vychylena nosova priehradka" (ktora ale nesposobuje problemy s dychanim).. Tak teraz neviem, ci som to mala aj pred operaciou nosa v 2004, alebo mi nieco blbo urobili s nim pocas opky..