Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

Luxury,
ale nepomýlila :-) galérku poznám naspamäť aj zpredu aj zozadu, čo sa už roky chystám na opku. oddialovala som ju najprv kvôli plánovanému bábu a teraz kvôli kojeniu. ty si prská mala krásne hneď po opke ešte s leukoplastmi. na fotkách žiadnu nesúmernosť nie je vidieť, ja by som to na tvojom mieste neriešila. ani druhá alebo tretia operácia ti nezaručí, že budú prsia na sto péro rovnaké. možno že veľkosťovo ich budeš mať rovnaké, ale čo keď náhodou bude jedna bradavka o trošku vyššie al. nižšie ako druhá, zase sa kvôli tomu budeš trápiť?!

Luxury

Ale Mery :))) si si urcite pomylila album:), operoval ma Dr. Trška, 360 a 320, anatomy Polytech. ja som spokojna,co sa tyka tvaru atd, sak oproti tomu co bolo predtym,ale vidim tam ten rozdiel, aj mama ho vidi a priatel tiez :( mama sice hovori, ze ona by to neriesila...aaaaaaa hruza

zajacik_006

Luxury
ano boli tu pred casom akesi problemy,tak sa to trocha zmenilo. V mojej poste som si este nasla na teba mailovu adresu,pisala som ti teraz tam. Tak skus sa pozriet,ci ti nieco prislo. Ak hej,tak sa ozvi.

Mery NR

Luxury,
máš nááááádherné prská!!! presne takéto sú moje vysnívané :-) pri fotkách nemáš info, mohla by si prosím napísať kto ťa robil a aké implantáty máš? (značka, typ a ml?) ďakujem moc krát

Luxury

zajacik ahoj, dakujem pekne :), poslem.
co sa niekto nabural?

Lave prsko ma uz neboli, je to uz ok, trocha to trvalo, len ta nesumernost ma hneva.ja viem, ze neboli sumerne ani predtym,ale myslim, ze keby boli rovnake implose bolo by to dokonalejsie a to ma hneva. Otazka je, ci sa mam dat znova rezat...fakt neviem, raz som rozhodnuta ze ano,potom si poviem ze co riesim,ze je to nic, a na druhy den zas, ze takto chodit nemozem....fakt neviem.

Luxury

Vladka diky za info,heslo mi tu asi nedas:)))
Omg,pevne dufam,ze sa to uz nepokasle...si si prezila uz predtym s prskami dost toho. A ked dr. to bral ako reklamaciu v pohode? co k tomu povedal?

Co sa mna tyka, tak ja mam rozne implose, kvoli povodnej asymetrii, no a nejak to nedopadlo dobre,myslim si,ze mali byt rovnake,lebo vidim ze mi chybaju ml v tom, v ktorom mam mensi implos.v podprske to az tak nevidno,ale bez podprdy nemozem byt, neviem ci sa mam dat znova rezat kvoli tomu alebo to ozeliem...

zajacik_006

luxury
no ahoj,rada ta tu vidim. Ty si tiez nasa tzv.rovesnicka. Som rada,ze si sa tu ukazala.Napis svoj mail,poslem ti to ohladom galerky.
A tebe stale pretrvavaju problemy s prskami? Ale na fotkach nie je nic vidiet. Neposles aktualne foto?

Luxury

Ahojte baby,
gratulujem vsetkym k novym prskam a drzim palce cakatelkam.

Vladka19,takze si bola nakoniec na reopke...bolo to take zle? Ako si to znasala? Ja tiez uvazujem nad reopkou...a fakt neviem ci to mam podstupovat,ale to som pisala uz davno a riesim to uz par mesiacov, napriek tomu foto stale posielam, rok po opke som sice este neni.

Btw. nemozem sa dostat do galerky, co sa stalo??? je private alebo ako???