Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nela311

ahoj, maš krásne prsia, naozaj sa mi veľmi páčia...
ako sa ti teraz zdaju?
či by si išla aj do vačších?
lebo ja mám dilemu z veľkosti...
a mám podobný základ ako ty...

davidoff

Mery NR

ja to mám dedičné po mame, ale aj otec je chudý a vysoký, mama je tiež chudá, takže je to u mňa 100% dedičné, lebo aj ona po pôrodoch vyzerala rovnako ako ja :) A vôbec necvičím, ale chcem začať pre svoj dobrý pocit.

martinaLO

dakujem luxury
mna to boli iba pri hrudnej kosti,oblucik co je vytlaceny v podprde,teba cele?
inak na tvojom mieste by som uricte nesla na reopku:-) a ak nemas este deti tak ani nahodou..

Luxury

martinkaLO,ja som po op asi 9 mesiacov a asi dva mesiace je to uz lepsie s tym lavym.aj ked stale ma obcas daco pichne a tak,ale to moze byt nejaky nerv asi, citlivost pocas kramov, choroby a tak, podla mna to chce cas, kym si telo zvykne, u niekoho viac u niekoho menej...
Mery, rozmyslala som nad tym,ale nebolo by to nefer voci mojmu dr, kedze tento nepozna povodny teren a nevie ani ako som to mala zvnutra? vies...
v podstate je to akoby bezdovodne sa dat rezat znova oproti tomu co mala za vazny problem vladka19...

martinaLO

luxury
prosim ta pises ze ta dlhsie bolelo lave prsko..ako asi dlho?
ja som cca 8 mesiacov po op.a pobolieva ma..tiez lave..
dakujem pekne

Mery NR

Luxury,
tak iba pre tvoj pokoj v duši skús ísť na konzultáciu k inému dokymu, nie k Trškovi čo ťa robil, čo by povedal druhý. Podľa mňa keby si to počula aj od druhého doktora, že to nie je na reopku by si sa ukľudnila a zmierila s tým.. Keď ťa to vážne trápi, skôr či neskôr to budeš chcieť aj tak riešiť

Luxury

Mery, dakujem pekne:) bradavky mam rovnako, to je fakt...ono sa to takto tazko vysvetluje.ta ,,nesumernost" je sposobena rozmermi tych odlisnych implosov,vlastne hore su umiestnene rovnako,ale tym ze jeden je kusok vacsi,tak ho mam dole troska nizsie a prsko je o nieco vacsie,cim vznika ta nesumernost. na druhom akoby mi chybal ten oblucik,co mam na to vacsom. niekedy to vidim jasne,niekedy minimalne.dr.ma pomeral a povedal,ze ano, je to tam,ALE, ze to nie je na opku....

Mery NR

baby, trošku od veci.. ale obdivujem vaše krásne brušká po deťoch. či davidoff, vladka19, zajacica všetky pekné ploché brušká. ja denne robím 100 brušákov pred spánkom a brucho katastrofa teraz po 2 tehotenstve. ako keby sa mi povolila brušná stena pri pupku a nie nie do pôvodného stavu.. :-(