Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

Vladka19,
pisala si mi ze nagor su v ml, nebola som si ista, lebo ked som si pozerala tabulku velkosti na siklienke pri nagor, tak pri anatomickych implantatoch su uvadzane gramy. Lebo napr. 445ml ES anatomice su rozmerovo presne take iste ako 485 Nagor anatomicke, tak neviem..

Luxury

nela311 cez vianoce pofotim, inak posledne foto su z konca septembra, tam uz nejaky rozdiel nie je.nechcem to moc prehanat s fotkami,aby to nevyzeralo, ze sa len fotim cele dni:))))

monny3

mia
pises, ze si menzes odialujes tabletkami,mne to tiez vychadza v den opky a ako dopredu ich treba uzivat?aj si das urobit sono prs?zajtra si musim potvrdit termin op.a objednat implose
mohla by si poslat foto do galerky som zvedva!!

Luxury

nela311, ja mam 168 cm a vazim viac 53 kg, ale mna doktor komplet durch celu premeral, aj dlzku trupu, krizom krazom cely trup a tiez pomer k bokom. ja mam uzku panvu, takze boky nic moc a hore hrud tiez uzka, na to, ze nemam 45 kg :)

martinaLO

luxury
podprdou to veru nebude:-)boli to aj bez nej:-( ale urcite treba na to čas...

no a ta kocka o ktorej pisete bola velmi sklamana celym tym co sa tu udialo..a este ked sa do toho obul niekto z BB:-) tak to uz bolo na nu moc,dost bola nestastna z prsa a k tomu este aj toto:-)

nela311

luxury

a môžeš mi napísať tvoje miery?
lebo ja som dosť nízka mám 165cm a 48 kg tak nechcem aby to na mne moc kričalo

Luxury

martinkaLO, ked ma pichne,tak bud odspodu alebo zboku, a predtym som ho citila tak cele, akoby zataz,take neprijemne a to uz necitim teraz. ja si fakt myslim, ze to chce cas. nie je to ze ta tlaci podprda?

nela311, dakujem pekne:)prsia su mi uplne akuratne k postave,uz si nemausim davat podprdu,ked tam checm ,,nieco mat" mozem byt kludne bez a uz nevyzeram chpalcensky bez podprdy:) dlho som si hovorila, ze som mohla ist do vacsich, napr. nieco cez 400. ale kedze mam dve rozlicne velkosti implosov mozem to porovnat aj na dotyk:) a prisla som na to, ze ten mensi 320 je ovela prirozdenejsi, citim tam viac prska, v tom vacsom 360 uz citim silikon,takze momentalne by som si viac ako 360 nedavala. ale naozaj to zalezi od vkusu,predstav a postavy.

lucy009

Vladka19
na tebe sa mi velmi paci ze si otvorena a rozoberas vsetky detaily ohladne tvojho problemu, ktory sa bohuzial vyskytol a moze sa vyskytnut kazdej jednej z nas. Takto by to malo byt. Ci uz to bola chyba dr.,ci nie,kazdy jeden plast.chirurg je len clovek a moze pochybyt.. Ale my vsetky babenky tu z tohoto fora to prezivame s tebou a drzime palce nech mas uz konecne krasne prska a po problemoch.
Ale asi pred pol rokom tusim aj viac si pamatam pripad co spominala zajacik006 mala babenka problem a ked spomenula meno operatera vsetky sa do nej navazali a aj ju pourazali, no konecna..Hovorila ze uz v zivote sem nebude prispievat, nikto ju nepodrzal, neporadil jej.. Takze mozno aj ked niektora ma ten nejaky problem ma obavy to tu rozoberat, ale o tom tu toto forum je aby sa tu rozoberali aj taketo pripady.
Bolo by super keby sme si mohli pozriet prska v galerke aj po dlhsom case ako sa zachovali a usadili, je pravda ze len par dievcat dolozilo aktualne foto po roku ako napr.ty,barborka al.zajacik..a urcite dolozim aj ja ale najprv musim dolozit aktualne po opke :))