Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilly1

Ahojte baby, som tu nováčik, rozhodla som sa aj ja pre zväčšenie prs, ale mám dilemu...kam a ku komu sa objednať. Som z TN kraja, má niekto skúsenosti s klinikou v Nitre Avelane s mudr.Kováčom alebo Mládekom?

rita149

cinimini87

ja som o 10 odhcdzala.
mne robili predoperačne v Novamede Mudr.Dědičová.
niektore baby riešia sono prsnikou, to som ja nemusela mat.Myslim že ani ty ho nemusiš mať.Mne robili predoperačne v piatok a v pondelok som isla na opku,tak som mala vysledky čerstve.Len krvnu skupinu som si davala robit v NTS v BB.
To je vsetko co som potrebovala.
Ty mas kedy termin?

zajacik_006

Vladka19
neboj,určite všetko dobre dopadne,vyberú Ti stehy,Ty si uvidíš nové prská,pofotíš ich a pošleš do galérie,aby aj dievčatá videli,že môžeš byť spokojná. Všetky Ti držíme palce.

cinimini87

rita149

ja som isla na 10.00 na konzultaciu,no musela som cakat do pol 12,kým na mna prisiel rad,tak asi sme sa nevideli

ja mam navrhnute ES 320ml VP tiez,pod sval a termin az v aprili
inak 172 cm,56 kg,pod "prsiami" 71 cm a ziadny zaklad.:-)
chcem sa ta este opýtat ze tie predopercne vys. mi moze urobit aj obvodny lekar?