Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cinimini87

rita149

ja mam 25, a priatel co hovoril na nove prsia?videl uz ich vobec?
moj sa tesi velmi,aj si vybere dovolenku aby sa mohol o mna postarat :-)

som citala ze hned na 2 alebo 3 den si zdvyhla notebook a ze ti tam nieco puklo.... to uz mas v pohode?

cinimini87

rita149
pod mam 71 cm,cez neviem,ale doktor mi asi tak vravel ze po opke budem mat 86 cm.... tak budem mat asi take nieco ako ty :-)
do galerky som este nedala foto,ani neviem preco,ale mozno cez sviatky sa odfotim a poslem potom barborke,chcela by som vidiet aj teba,no najprv musim dostat heslo...

a kolko mas rokov? deti este nemas vsak!?

rita149

cinimini87

ano aj ja mam pod sval. Ja som nemala ziaden zaklad, cez prsia som mala 75cm.čiže nič. ja mam Nagor 300ml VP.teraz mam 85 cez prsia.
ty mas kolko cm? pooperačnu mas mat aku? vieš aku maju mat velkost po operacii?
Mala som štastie že to už mam za sebou :-)
nebojsa aj ty pojdes skvor.

cinimini87

rita149

no tebe je uz dobre,mna to este len caka.
a aj tebe davali pod sval? a ako to ze si nemusela tak vela cakat na operaciu,ja som tam prvy krat volala v juni,hned som si zarezervovala aj konzultaciu aj operaciu... a ked mi sestricka vravela ze opka az v aprili tak som normalne neverila usiam...... som si myslela ze za mesiac budem mat nove prsia :-)
a ty si mala aký zaklad????

rita149

cinimini87

neviem či nemusiš mať sono, ja som nemusela preto si myslim že ani ty, ved si pozri lekarsku spravu od doktora č ti dali ked si bola na konzultacii ze ake vysetrenia požaduju.
mam skoro rovnake profili len tvoj je o 0,5cm sirsi aj vysii :-)
ja som mala v pondelok dva tyždne po, strašne rychlo to ide.Ale som rada ze mam po tom, lebo ja som tažko znasala bolesti.

zajacik_006

lilly1
ak si z Trenčína,tak aj v Púchove je klinika,kde operuje dr. Očenáš. Práve aj on operuje v Nitre spolu s tými lekármi na ktorých si sa pýtala. Ja som bola práve u Očenáša a môžem Ti ho len odporučiť.

cinimini87

rita149

ja mam termin 2.4.
no ja asi tie predoperacné dam urobit u obvodneho 2 týzdne pred opkou,nakolko byvam daleko od BB,nechcela by som tolko cestovat,staci ked budem musiet chodit na kontroly....
a preco nemusim mat sono prs?