Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Vladka, drzim palce!

Baby, co sa tyka tych centimetrov, ono sa to meni,ako sa prsia usadzaju. Ja som mala pred opkou 83 cm zaklad, po opke hned 94 cm,potom par mesiacov 91 cm a teraz mam asi 87,88 cm...ked ste cerstvo po op, tak sa na tie cm asi moc nenamotavajte:)

rita149

gossip_girl

ja mam pooperacnu 70A. mne sa nenatrisaju, mam ich pevne , napratane :-)
ale som len 2 tyzdne od opky tak este mozno zmaknu.
290Es a 300 Nagor je ta ista velkost aj rozmery.
neviem či to plati u každej pripočitat u 300 VP 10cm ale u mna je to tak a aj adka_22 ma ten rofil a aj ona ma 85 cez prisa cize je to tiež 10cm.Tak si myslim ze aj ty mozes ratat o 10cm viac.
kolkatky to mas mat po opke? co ti povedal?

gossip_girl

leus,

no mne dr. povedal, ze by som mala mat po op 90 cez a to s 300 nagormi, co sa mi zda vela tiez a rita hovorila ze si mam pripocitat 10 tak tiez by mi to vyslo 92 ako tebe..Stale sa ti zdaju velke? Ja preto rozmyslam ist do mensich 260 nagor, chcela som 280 medzi tymito velkostami, ale nie su..

Neviem ci to s tymi plus 10 cm po opke plati u kazdej, ci to zas nezavisi od niecoho ineho al co..

rita,
ja chcem tiez nagor asi, ale zas sa trosku bojim aj toho ze su pevnejsie, lebo chcem aby sa tie prsia natriasali tak a preco dr. dava vacsinou eurosilikony? Aj tak sa mam rozhodnut ze 290 eurosilikony alebo 300 nagor, ale odradila ma aj ta pooperacna ze 70D, tak uvazujem ze pojdem do mensich ked mam zaklad, uvidim

leus

nela
bud som si uz na ne zvykla, alebo kus splasli, neviem , vidim si ich kazdy den, skor by vedel posudit ten kto ich bude vidiet s odstupom casu

nela311

leus

ahoj, chcem sa spytat ako sa ti teraz zdaju prsia, lebo si kedysi predtým písala že sa ti zdajú veľké bomby, tak ako to vnímaš teraz?

rita149

cinimini87

ano aj ja mam anatomi.ja som to zmenila len pre vlasty pocit, lebo sa mi zdaju byt pevnejsie nagory.ma ich aj adka_22 a s tou som mala podobny zaklad tak som si snou pisla a rozhodla som sa pre nagory.tie 290Es su ako moje 300 nagory. tvoja a moja velkost je len malinky rozdiel, budes spokojna určite

cinimini87

rita149

ja som iba toklo povedala p.doktorovi ze chcem anatomy,s tym suhlasil,potom mi navrhol 290 ml,co sa mi zdalo malo,tak sme sa dohodli ze 320ml.a profil tiez uz on...

mam 172cm a 56kg.
aj ty mas anatomy vsak? a preco si zmenila ES na Nagor?

rita149

cinimini87

no jasne ze ich videl, ved on ma vyzlieka a oblieka do podprsenky kazdy den :-)
tp je nič co mi puklo, to puka, prsaka,zblnka. Ja som sa bala potom aj pohnut do kontroli po 10 dnoch. tak som totalne stuhla, teraz sa musim rozhybavat.
je to super pocit, uviidš ked sa vyzlecies a mas tam konecne niečo.ja stale na ne cumim :-)))
ty si si vybrala ten profil alebo ti doktor navrhol sam? kolko meriaš , vazis?
ja mam 170 50kg
budes ich mat paradne, možes sa tesit.