Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

mianni,mas anatomicke alebo okruhlace? Lebo anatomicke zhora nevyzeraju nic moc zmena,maju vsak viac v tom dolnom pole. 325 ml urcite necakaj pamelu, to su take akuratne chutne prsicka, neviem aky si mala zaklad atd, ale mozes mat take pekne trojecky asi. Moj priatel ked mi po opke pozrel do poprdy zahlasil, ze pxe, take iste ako si mala, ale ked som ich potom ukazala cele, tak povedal, ze tak to teda nie je ako si mala....musis ich cele rozbalit:)

MamModreOcka

Matulka23

uz som cosi take o Esthetic citala, tak tam urcite nemam v plane ist.
Inak ako dlho si cakala u Racza na termin konzultacie a potom termin opky? Lebo ja by som to rada stihla este tuto zimu len neviem neviem :)

mianni

Ahojte baby,

chcem sa opytat, ktore ste uz po operacii a uz aj cele zahojene. Ked ste nosili tu kompresnu podprdu, tak sa vam nezdali tie prsia male, teda aspon mensie ako ocakavania?

Ja ako sa na to tak pozeram, v tej podprde, mi to pripada byt take, no male. Aj vsetky veci su mi rovnake. Este ju nemozem vymenit za inu, lebo mi stehy ani nevyberali, ale aj tak mi to vrta v hlave, tak ako ste na tom vy?

Mne vkladali 325 ml no a to podla mna neni az tak malo. Myslite, ze to len ta podprda tak stahuje, lebo mne sa zda ze som v nej neni velmi stiahnuta.

Rozmyslam, ze podjem na dalsiu opku, na vacsie. Mate s tymto tiez niekto skusenost?

Matulka23

MamModreOcka

Ahojky, ja sice ešte opku za sebou nemám čaká ma 31.1.12 idem doktorovy Ráczovy na Interklinik a som maximalne spokojná, konzultácia super 45 min. sa mi venoval, pekne ma pomeral a vysvetlil :) ale predca len pôjdem ešte po novom roku na jednu konzultačku neni som rozhodnutá koľko ml chcem a aký profil, inak bola som aj v esthetic a hrúza ani 10 min sa som mnou pani doktorka nerozprávala a ani sa na mna poriadne nepozrela smutné možno len nemala dobrú náladu a zrovna na mna to vyšlo nemusí to tak byť zasa u každej :)

drndula

baby,

dnes rano mi volal sam najvyssi :DDD pan dr. Červen, he he he aj on sa cudoval ze ako so vedel aze je to on ked osm to oslovila,nenapadlo mu ze mi jeho císlo dala setricka...D: tak sme sa z chuti zasmiali..

rita149,

no tak to mam odobrene, co sa tyka tych nagorov...mozem ist do 420 co zodpoveda 400ES..vraj su take buchtickovejsieho tvaru ale dva milimetre nie su nic,je to zanedbatelne...zmestit ta to tam ma kde takze neni o com...len musim napisat presne oznacenie,bo v povodnych papieroch mam napisane este ES..jupiiii dilema je rozriesena..:D

MamModreOcka

Ahoj baby, som tu novacik a vy tu mate milion prispevkov, kt, sa mi citat nechcu tak sa mozno budem opakovat :)
Neviete mi odporucit dobru nemocnicu/dr. v Bratislave? Uvazujem nad Interklinik (MUDr. Norbert Rácz) a Posonium Clini ( MUDr. Jozef Fabry) Mate skosenost?????

tina33

cinimini

chcem reagovať na tvoje príspevky a suhlasiť zo zajačikom ak si z okolia TN tak odporučím ti kliniku v Puchove Dr.OČENÁŠ ja som z Tn a zajtra budu 3týž.čo som po opke.môžem vrelo odporučiť,jednak je to blízko nemusíš daleko cestovať potom aj na kontroli a fakt su dobrý celý personal.A predoperačky Ti spravia tam na klinike tesne pred.opkov.Ja som si myslela že si spravím predopky u svojej obvodnej že ušetrím a prd preplatila som to ako hovedo.5ampuliek krvi a jedna moču ma stala ako samoplatič 55,13E a 5E u obvodnej plus 20E interné.ak ti to spravia na klinike zaplatíš za všetko 40E krv a 18E interné,všetko máš v jednej klinike tak nemusíš nikde behať.ak by si sa rozhodla pre Dr.Očenáša tak sa nato popýtaj určite to budeš mať bez lietačok a aj lacnejšie.:-))

mia_31

monny

ak si chceš posunúť ,tak to si už asi mala teraz ak dobre rátam toho času máš asi menzes, tabletky sa začínaju užívať 3 dni pred a užívaš do termínu kedy chceš dostať nie však dlhšie ako 2 týž.
ja už užívam lebo si posúvam tieto decembrové to znamená,že dostanem asi 3-4 január a potom 2-3 február ďalšie čo mi vyhovuje. ty si asi budeš museť posunúť tie januárové čo není bohviečo lebo to potom budeš tie lieky brať aj počas a po opke, čo sú vlastne hormóny. mne to gynekologička navrhhla takto a som spokojná.

sono nepotrebuješ ale ja som mala posledné robené koncom mája, takže to není ani rok.