Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margareta123

vladka

v prvom rade ti chcem povedat, ze ti velmi drzim palce, aby si sa rychlo zahojila a s vysledkom bola natrvalo spokojna :) chcela som sa opytat, uz si to zrejme spominala, ale je tazke sa k tym starsim prispevkom dopracovat - mala si problem s predoslymi implantatmi aj kvoli tomu, ze si uz mala predtym modelaciu a takto...alebo kvoli niecomu inemu? ja budem mat totiz tiez 390 nagor, okruhle a zaujima ma teda, ci je tam nejake vacsie riziko poklesu s odstupom casu, alebo ako to je...?

Katka54

drdnula,

si tu? ;)

davidoff,

Teba mi Dr. spomínal na konzultačke, s Tvojim výsledkom je veľmi spokojný? Máš ES al. Nag.?

mianni

davidoff

To ich musis mat krasne:D s tymi mierami to musis mat uzasne, ja budem este rozmyslat, ze si dam vascie.. Necham to zahojit, pokecam o tom s doktorom a uvidim.

Luxury

je pravda, mam sirsi hrudnik, mozno je to aj o tom. Uvidim ako sa to cele da doporiadku, skusim normalnu podprdu a mozno sa mi to tak nebude zdat. Velmi sa tesim, ze su vacsie a krajsie, len som ocakavala ze budu plnsie.

Ďakujem za rady baby:D

Inak ako sa dostanem do galerky? Mam foto pred a po stehoch budem fotit po.

davidoff

mianni

ja mám rez pod pazuchou, mne sa rýchlo zahojili, nepálili ma a ani neboleli. Veľkosť mám 65E zajtra si konečne idem ešte pre 3 kusy podprseniek lebo takéto veľkosti majú väčšinou v obchodoch na objednávku. Pod prsiami mám 65cm cez teraz 88cm

dakovna

Vladka19,
drz sa, vsetko bude Ok :)
cinimini,
suhlasim s tinou33, aj ja som bola na opke u Dr. Ocenasa a mozem len chvalit zatial :)
tina33,
to si riadne platila za tie predoperacne. Ja som si ich tiez robila u svojej doktorky a platila som za vsetko 33€. Ty sa ako mas?? Este ta to pobolieva??
lucy009,
ako sa mas?? Ja celkom fajn :) Ibalginy uz neuzivam vobec, ani ine lieky. Uz som bola aj vcera vonku so psom na prechadzke a piekli sme vianocne kolaciky. Zajtra idem na kontrolu, som zvedava. Si ich konecne uvidim bez podprdy. Ale uz sem tam pod nu nakukam a sa mi celkom pacia :)

Luxury

mianni, mozno mas sirsi hrudnik a zdaju sa ti male...neviem, nevidela som ta:) praveze mne sa v poop. podprde zdali velke, boli v nej narvate a postupne sa menili, vtedy boli cele take vystupene hore, dopredu, teraz su uz normalne:) pockaj kym si ju nedas dole a neskusis obycajnu podprdu, to o inom...hm?

mianni

davidoff

a podprsenku mas aku velkost? To ti verim, ked uz budu zdrave tak aj ja sa budem so svojim poprsim takto vyhravat. No tak hadam to bude dobre.

No a este jedna otazky, ked si alebo niekto iný ste nosili tu podprdu, tak vas tiez rezali tie miesta, cez ktore to vkladal? Ja mam pod prsom vkladane.

davidoff

mianni

ja mám 350ml anatomické a zmena to teda je a poriadna aj z vrchu :) Som 2,5 mesiaca po OP-ke.Keď chcem aby vynikol aj vrch pŕs, dám si push-upku a hneď bijú do očí, keď nie, dám si klasiku mierne podšitú podprdu a sú decentné. Aj prsia sa dajú nosiť tak aj tak, prišla som na to :))

mianni

Luxury

Gulaté mi vkladal. Momentalne som tyzden po a dost uz odpuchli. Dufam, ze uz viac neodpuchnu. Pred tým som mala take Acka, mozno vacsie Acka.

Ty ked si nosila tu kompresnu podprdu, tak sa ti nezdali byt take mensie ako potom buli realne? Vies, ze ci sa tu nejdem stresovat, ked to nakoniec bude cele ok.

Inak dokedy ti prsia odpuchali? A moc ti odpuchli od toho zaciatku?