Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

katka54,

skoda ze si nesla kvoli tym tvojim prieduskam...mohli sme byt spoilu na izbe...idem vyzistit kto to tam so mnou bude lehnit....:DD tak som rada ze si aj ty rada, pozitivne myslenie ozaj funguje,alebo zeby nejaka zvlastna aura vplyvajuca na zlatu pani sestricku ZUZKU? hm.... :DD

Katka54

drndula,

a skoro sme boli spolu aj na tej izbe, aj mne ešte ponúkla 10.1., ale ako som ti písala na mail, kvôli prieduškam musím ešte počkať..ale ten február mi super vyhovuje. :)

drndula

katka54,

pocuj napis mi sem tvoj a ja ti odpisem z toho mojho druheho mailu
lebo ten post je posahany a nejde to tak lahko odoslat,aby ti to az na novy rok eneprislo
lenze v tomto druhom mam meno tak to tu nechcem zverejnovat.

Katka54

drndula,

práve som ti poslala mail, jasné, že mi volala, mám tvoj termííííííín. :)) Teším sa a ďakujem. :D

davidoff

Katka54

mám ES, fotky tu nemám v albume ak chceš napíš mi Tvoj e-mail na aaaha1@azet.sk a pošlem Ti fotky, ja som nadmieru spokojná :)

drndula

babyyy,

tak ja ideeem skooor a skoro o mesiac,volala mi sestricka z Novamedu a utorok 10.1.idem na toooo!!!tesiiiim sa,

Katka54,

som tu...napis...hovorila som sestricke o tebe,vedela presne o koho ide,no uz neviem ako to dopadlo ci ta kontaktovala..:D

Katka54

davidoff,

to som sa nechcela spýtať, to som chcela oznámiť. :) S Tv. výsledkom je veľmi spokojný. Pýtal sa ma, či chcem také ako máš Ty. :) Len som tu už nenašla Tvoje foto..