Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

engie100

leus
O.K. tak uvidím a skúšlala si si pred opkou merať veľkosť s ryžou???
Teším sa na fotky a všetko dobré :)

leus

lucky
to som ti chcela, ze mna uz neboli ked lezim na boku
engie
ako ti poviem, no mne by teraz aj stacilo 280ml lebo mne sa pacia mensie prsia, neviem ako ty, ale podla tv.mier si myslim, ze to bude dost, foto prilozim ked budem doma, teraz som v zahranici tak neviem

tina33

Dakovna

Môžem Ta poprosiť opýtaš sa zajtra na kontrole dr.či môžeme používať na hojenie jaziev contractubex-to je na zahojenie jaziev.nechcem tam volať kôli takej nie nutnej veci.dakujem.

engie100

leus
ahoj, len som ťa chcela ešte raz opýtať na veľkosť, ak si spomínaš ja mám tiež navrhnuté 330, Str.prof,chirmed.čítam tu a stále si niesom istá či je to dostatočná veľkosť. Vieš mi napísať ako sa ti vidia.
Ja meriam 169cm, 54 váha, pod psiama 76cm a cez 80cm. Hm???
ďakujem pekne a kedy priložíš nové foto??? :))

tina33

Dakovna

ahoj ja som už celkom v pohodke bolesti už takmer žiadne,len sa tak hrozne kontrolujem pri pohybe aby som niečo nenatrhla aby ma to nahodou nezabolelo ale ešte sem-tam nejaké štipkanie alebo tlak ale to už len velmi zriedka.A ty??ako sa máš??zajtra ideš na kontrolu tak ti držím palčeky aby boli jazvyčky uhojené.Ja už pomáličky chodím do práce na 3hod len ma chrbát rozbolí tak potom mastím domov :-)))

drndula

babeny,

co vsetko ste do seba pchali pred predoperacnymi vysetreniami???nech mi vyjdu dobre inak ma poraziii...:P