Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

weonik

tina33
tiez si davam repik na to:)mne dr. spominal este, ze biolampa urychluje hojenie. ale tu doma nemam, tak necham to na prirodu s repikom a uvidim..ak sa to nezahoji, skusim aj ten contrat. ked pomohol inym, urcite neublizi ani nam ;)

tina33

weonik

no vidš príspevok pod mojim.ja teraz používam ten lioton gel a môžem zatial povedať že mi len odpuchli prsia z toho.na rez si dávam repíkové obklady

leus

engie
ano som si to skusala s tou ryzou, ale to skresluje , ty kedy mas tu opku?
lucky
to vazne, ty mas uz tie jazvy vyblednute?Ja ich mam este ruzove a co ten opuch mas este?

lucky363

baby ja pouzivam cely cas contraktubex min.3krat denn. a krasne sa mi po nom hoja jazvicky.mam rez pod prsiami a som sedem tyzdnov od opky a jazvy skoro nevidiet.takze som spokojna.

weonik

tina33
ako pises, je to citlive miesto a radsej neriskovat.. tiez som ho chcela na odporucanie kamosky pouzivat - jej vyberali znamienka na tvari a krasne jej to stiahlo (ci vlastne asi roztiahlo:) tie jazvicky.. lioton som uz niekde citala, ale vraj na opuchy, ci na jazvicky? a pouzivas?

rita149

mianni

aj mne sa zdaju v podprsene mensie ale ked ju rozopnem tak to je inyyy pohlad :-))).
ty mas 320? ake? ake mas miery treza a predtym?
prečo sa ti zdaju male, ved si neni dlho po opke.hm?

rita149

drndula

no super teda ze mas skorši termin, ja som to vedela lebo som bola dnes na kontrole a sestricka hovorila ze volal o terminy, super teda.
tak davas nagory nakoniec :-) budes spokojna.
ja som neuzivala nic pred predoperačnym a vsetko som mala dobre.
dnes som mala kontrolu, ja vzdy odtila odchadzam tak stastna :-)))
Pan doktor ma ubezpečil ze mi dal najvacu velkost aka bola mozna mi dat,ze mam utly hrudnik a chrbat tak vyzeraju na mne dost velko, take trojky povedal, tak sa tešim, povedal mi aj to ze uz su odpuchnute ze este sa sval uvolni ze mozu byt este vacie :-)
ja som spokjna teraz velmi, ked ma ubezpecil ze mam maximum na moje telo.

tina33

weonik

mne dr.doporučil lioton-gel vraj to tiež posobí na hojenie rán.Kamarátka používala tento contacubex ale nie na prsia ale mala jazvu na nohe a krásne jej to zmyzlo,len noha je noha a rana pod prsiami nechcem niečo pokaziť

weonik

tina33
tiez som chcela contractubex na jazvicky pouzivat, no pan doktor mi to neodporucal.. vraj sa ta jazva akoby tym roztiahne a tak zmizne. no ale ktovie..