Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tina33

dievčetáá

tak práve mám po hygiene-sprche a zistila som že mi opuchlo lavé prsko už som ich mala také sumerné a teraz toto no poviem vám že strach na ma prišiel.

Matulka23

MamModreOcka

Na konzulkačke v Interklinik som bola pred dvomi týždnami a čakala som týždeň, na opku idem 31.1. takže super :) idem na konci mesiaca kvôli menštruacií obka musí byť až po nej.... po konzultakče neni problém tak za mesiac dohodnúť opku

lucky363

leus
a opuch mam este stale na pravom prsku :-( v pooperacnej to nevidiet,ale v sportovej ano.tak dufam ze to uz konecne odpuchne.

engie100

leus
bude ma operovať dokt. Magdo.
Takže už je ti oveľa lepšie ako po opke?

Lebo ja ťa pravidelne čítavam, tak som mala strach keď si po opke písala o bolestiach a nekôr o tej nesúmernosti...dúfam že sa ti to postupne dáva na spávne miesto.

Už si bola aj v obchodoch so spodn. prádlom???A čo tvoj manžel, jemu sa ako páčia - je spokojný?
Si spokojná so službami v Chirmede?

lucky363

leus
sama som tomu neverila ze ich skoro vobec nevidiet.som fakt velmi rada :-) kremik fakt super pomaha.len v noci ma obcas prsia hrozne svrbia juuuj ze az spat nemozem.
inak aj ja nosim stale pooperacnu na noc :-)

leus

engie
a pozrela som si ta teraz v galerke, mas zaklad aj ty tak budes mat zhruba tak velke aj po opke ako mam ja teraz

leus

engie
kontrolu som si prelozila, 4januara idem a uz som 7tyzdnov po OP, nosim este pooperacnu, ale tak uz striedam cez den so sportovou podla oblecka ake mam...ale v noci mam stale pooperacnu na sebe , mozno to uz ani nema vyznam, ale tak istota ;)a ktory doktor ta ide operovat?

engie100

leus
idem asi ak všetko pôjde podľa plánu 18. januára...ráno.
Dúfam že to nebude veľmi veľké, celkom sa teším :))