Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Katka,

ja som to vedela, ze pojdes skor :) Tak super, aspon uvidim ako budu vyzerat moje, ked mame asi rovnake zaklady, len ty ked davas 305 tusim eurosilikon, tak to zas bude vacsie ako by som ja mala mat, tak som zvedava...A zas ma aj tesi, ze tu mam aj svoje velkosti nagorky a aj nejake eurosilikony tak kym pojdem sa aspon dobre rozhodnem, ked mi baby povedia ako sa im zdaju, ale na vlastne oci by to asi bolo lepsie :)

666_martinka

Ahojte, tak som si ich dneska prvy krat videla na kontrole a som spokojnaaa:) poslala som uz aj foto do galerky:)

tina33

moje nervy už aby to bolo uhojené a telo zvyknuté na inplant.lebo sa stále kontrolujem pohybujem sa opatrne a bojím sa aby nenastali komplikácie no nanervy :O)))))

leus

tina
ja tiez mam dojem ,ze raz je lavy menej spuchnuty a raz zasa viac, uz mi asi tiez sibe /alebo je to podla toho ako sa cez den namahas/

tina33

leus
nie práve že som celkom v klude zacalo ma v nom trošku pichať a malo spuchnuty,ale asi sa moc sledujem dufam že to nieje nič važne

rita149

tina33

ja mavam niekdy prsia maksie sa mi zdaju, a vecer ked sa osprchujem a som bez podprsenky tak ich mam take tuksie a tiež mam jeden opuchnutejsi, to je normalne.

leus

engie 100
no bolesti su, s tym budes musiet pocitat , mna este aj teraz sem tam zabolia, napr. ked som sa vcera zaprela rukami, tak ma chvilu boleli, ale okrem opuchu s nimi uz nic neni zle/chvala Bohu, nak to len tak aj ostane/ nosim sportovu podprdu, na spodne pradlo teraz nemam cas a ani chut-lebo ked si predstavim ,ze musim skusat niekolko kusov kym natrafim na spravnu velkost tak sa mi nechce , nemam ani sajnu aku velku potrebujem ...moj manzel je tazky pripad v tomto, lebo on nesuhlasil s mojou opkou, vkuse kolko toho frflal a tak sa nevyjadruje-teraz ,aj kebyze sa mu pacili, tak to asi neprizna uz len koli svojej jesitnosti ;)co sa tyka chirmedu, Dr.Kacmar ma zlate rucicky fakt, ale lepsia komunikacia je asi s Dr.Magdom