Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margareta123

baby

neviete mi nahodou niektora povedat, ktore implantaty, ci okruhle ci anatomicke, su menej "rizikove" ked planujem (o 2 - 3 roky) tehotenstvo a kojenie? mam na mysli, pri ktorych by boli zmeny co najmensie - pokles, prip. dvojite prso a tak...? alebo je to jedno?

vasen09

sisente,

pytala som sa viacerych doktorov ohladom sauny, kazdy povedal inak,... po: 6 tyzdnoch,8 tyzdnoch, 3 mesiacoch..

sisente

rita149

ahoj a ty si bola zase na kontrole? ved si nedavno bola na stehoch. Ja som az po viac ako mesiaci od stehov objednana na dalsiu ko. Ci si mala nejaky problem?

babyyy- fakt ziadna neviete ako je to s tou saunou?? Po akej dobe od operacie?

dakovna

tina33,
ahojky. Neboj, ten opuch je urcite normalny, nejedna babula tu o tom pisala. Urcite to odpuchne. Drzim palec a som rada, ze ti je uz fajn. zajtra sa spytam na ten Contrabeux, ci ako sa to vola :) a dam vediet. Chcem sa ho spytat aj na ten Aescin co mi spominala Vladka19, ze je dobry. Ja sa mam celkom Ok. Ved som tu uz pisala, ze chodim uz so psom vom na prechadzky a neuzivam uz lieky od bolesti. Pri zmene polohy citim tlaky a mierne palenie ale beriem, ze to este tak ma byt. Kazdym dnom je lepsie a ja sa nemam kam ponahlat. Tesim sa z novych prsiek aj ked ich uvidim az zajtra a tak :)
Vladka19,
som na teba myslela. Je dobre, ze doktor je spokojny, pomaly dalej zajdes. Drzkaj sa, fotky pockaju, hlavne nech tebe sa dari coraz lepsie.

lucky363

leus
neviem ani ja,ale len v noci,cez den ani nie.mozno preto ze sa jazvy hoja,alebo co.ved natieram.tak neviem.

nina7

tina33

Ahoj, mne spuchlo ľavé prso 9deň po operácii a dooosť rapídne. Ale už sa to vstrebáva pomaličky. Chce to len čas...