Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

na omlazeni som citala,ze niektori lekari v cechach odporucaju po 6tyzdnoch po noseni operacnej podprdy byt radsej uplne bez podrdy na "ostro", ze vtedy sa prsia lepsie usadia, nadobudnu rychlejsie svoj prirodzeny tvar

lucy009

Ahoj Dakovna,
mam sa fajn dakujem. Ty mas dnes kontrolu co? No som zvedava ako budes spokojna s prskami, ale urcite budu super :) Ja sa uz tiez nedopujem nicim, uz sa citim v pohode akurat ta kazajka ma tlaci a omina, svrbi ma vsetko, uz sa neviem dockat kedy ju dam aspon na chvilu dole a mozem sa cela ponamacat a vychutnat si sprchu ako nikdy pred tym ;)
Ja mam kontrolu zajtra tak sa neviem dockat;).

lucky363

leus
tak isto aj ja som to citala na nete,skor to odporucaju v Cechach.tak sa spytam doktora ked pojdem na kontrolu.

joybryant

ahojte dievcata..
ja mam operaciu vo februari..
zaklad mam uplne ziadny,som 164cm vysoka,50kg..
navrhol mi dr.cerven 350ml okruhle eurosilikony..
pooperacnu velkost mam 70A napisanu..
nebude to malo?

lucky363

leus
nie nespominal mi ziadne masaze.ja som pocula ze niektori ich odporucaju a ini zase nie.ze vraj aj na prsia su dobre si ich masirovat.tak neviem.a tebe to doktor spominal?