Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

katka54,

rano som bola na krv, brala do piatich ampuliek, este teraz mi je zle kurnik neznasam tuto proceduru,a akurat som uz volala do Siklienky a objednala tovar hihi ...nakoniec som to nechala na to dr. povodne rozhodnutie,tak dufam ze to bude ok a nebudem lutovat (Rita-ty sa uzasi aj zasmejes....:D )))

Katka54

A ešte jedna vec - vás si doktor aj meral nejak (okrem obvodu pod prsiami, príp. cez prsia)? Lebo mňa vôbec.

Predoperačné vyšetrenie pri anatom. implant.: www.siklienka.sk plánovanie.pdf

mia_31

mony

nasadila som si nejaké vitamíny so železom, mne to neuškodí aj tak som poslednú dobu nejaká unavená stále

katka

ja mám tiež pooperačnú 70C a budem mať 88,takže to budeme mať podobné :)

drndula

katka54,

a na margo tej tvojej velkosti,ved si na konzultacke povedala aku mas peredstavu o velkosti ci??? mna dr. cerven meral centimetrom, teba nie?

drndula

Katka54,

ahoooj...ja tiez spekulujem nad zmenou implosov zo ES na Nagor ale este to neni iste. :P

ja mam poooperacnu podprsenku 70D

Katka54

A ešte jedna vec - vás si doktor aj meral nejak (okrem obvodu pod prsiami, príp. cez prsia)? Lebo mňa vôbec.

Katka54

lucy009

Vladka19
dnes som sa pozerala do mojich papierov a mam tam Nagor XM3 485cc, tak fakt teraz neviem lebo vsetky tu pisete nagor v ml.. ??

Katka54

Inak, ako Vás tu čítam, tak začínam mať pochybnosti. Ja mám navrhnuté 305, ES, anatomické - nebudú to veľké prsia? Ja nechcem veľké prsia. Pooperačnú mám navrhnutú 70C a po opke by som mala mať prsia 88cm. To je aj dosť, nie?