Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mia_31

Katka

áno v januárai a tiež mám ES už som si ich aj objednala, mne sa zdajú lepšie, prídu mi prirodzenejšie, dr. mi ich navrhol a nešpekulovala som. Nagor je lepší pre baby bez základu. ja mám celkom slušný základ, také plné dvojky,polovičné trojky. Po opke to ževraj budú pekné plné trojky :)

a slubujem,že dokonca týždňa budem v galérke aby ste mi ešte poradili či si dať tu metódu čo navrhol pán Dr.

Katka54

rita149,

ja mám 170cm/53kg, cez prsia 83-4, základ mám. A navrhnuté mám 305ml, ES, stredný profil, anatomické, pod sval, rez cez pazuchu.

Baby, napíšte mi, prosím, niektorá prečo ste svoje navrhnuté ES menili za Nagor? Ď. Stále mi nejde do hlavy, prečo ich všetky chcete zmeniť..

drndula

katka54,

nie za druhu konzultacku istotne neplatis,aj Rita tam bola na dvakrat a neplatila (tiez ma to zaujimalo)
chcela osm tie Nagory,ale nakoniec som sa tak uz domotala ze uz mi je to aj jedno,teraz nic ine nerobim len myslim na priebeh operacie a pooperacny stav..ufff...hadam sa zobudim, btv. dufam ze este tieto moje predoperacne vysetrenia budu dobre inak ma porazi..aby si ty nakoniec skor nesla ako ja.:D

Katka54

rita149,

nežartuj.:) Ja nechcem veľké.. Aký si mala základ a miery pred opkou a aké imploše máš teraz?

Ak sa opakujete už s vašimi mierami po 358krát, tak prosím o trpezlivosť, ja tiež sa opakujem a veľakrát odpovedám babám na to isté. Nedá sa to všetko pamätať si. :) Ak to niekoho otravuje, nech kľudne napíše..respect.

rita149

katka54

ty mas ake navrhnute, a aky mas teraz zaklad kolko cm? ked chces mat plne dvojky? Ja mam terz plne dvojky , dokonca vcera mi Doktor povedal aj trojecky vyzeraju byt :-)

Katka54

drndula,

no, povedala, aj som mu povedala,že nechcem veľké, ale teraz, keď čítam baby a pozerám fotky, tak neviem.. Mne sa to všetko zdajú také riadne prsiská. :)) A ja nechcem veľký rozdiel oproti terajšej kamufláži (VS podprdy). Dr. mi povedal, že nech to nechám na neho, že baby po opke vždy poznamenajú, že mohli ísť do väčších. Ja som mu povedala, že chcem také plné dvojky. Také akurát do väčšej ruky.. ;) A nemeral ma nejak špeciálne - baby tu spomínajú dobre vyvinutú žľazu, ale čo ja viem, či ju mám a do akej miery je to vyvinuté, aby mi schovalo implantát? Netuším.. Asi ešte raz po novom roku pôjdem k nemu na konzultáciu.. Myslíš, že za 2. konzultáciu sa tiež platí?
A prečo chceš meniť za Nagory? Prečo všetky baby menia tie eurosilikóny?

mia_31,

ty máš opku tuším teraz niekedy v januári, nie? :) Tak to ťa snáď stihnem vidieť v galérky a predstaviť si tú veľkosť. A ty máš tiež navrhnuté ES - anatómy? A základ máš?

rita149

drndula

super to budes mat, ziadne obavy, oboje aj Nagor aj Es su paradne, nič sa neboj.
kedy to ides? a aku mas mat vlastne velkost?

rita149

katka54

ja mam pooperačnu 70A
dokonca mi vcera Pan Doktor povedal že to su aj take trojecky tie moje :-)
tak určite budes mat vacie ked aj podprsenka je vačia.