Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Katka54,

neblaaaaazni, budes ich mat kraaasne,nespekuluj s mensimi...budes neskor lutovat, ze si si mozno aj vacsie nedala uz ked toto vsetko podstupujes..ja som mala takeho maleho certika na pleci ked som pisala dr. ohladom znacky ze ci aj vacsie by osm nedala..hihi vraj sa po case mali, a ked ist odznova tak do vacsich..:D

Katka54

rita149,

ja si to totiž tiež myslím, že budú dosť veľké na mne. Aj ja som taká chudšia, chcem mať naozaj také decentné prsíčka na mne.
Budem veľmi rada, ak mi nejaké fotky pošleš, len ja mám maily len s celým mojim menom. Nemáš náhodou nejaký alias mail vytvorený, ktorý by si tu mohla zverejniť? Ja by som ti naň napísala, aby si mala moju mailovku.

Bianca1236

ahojte baby
ako obvykle, novym PO prajem skore uzdravenie, a tym PRED vela trpezlivosti :)
vladka19
iba zbezne som si precitala ze ti kontrola vysla dobre, to je super :) sa isto tesis.
baby ktorej z vas zmensovali jazvy? mne sa stalo take ze sa mi na dvorci roztahuju zhora. doktorka mi aj vravela naposledy na kontrole ze sa to bude dat osetrit, ale ja chcem vediet ako to prebieha a na kontrolu dalsiu idem az v marci tak nechcem zbytocne otravovat doktorku, ak mi tu budete moct poradit vy. dakujem vopred za odozvu

Katka54

drndula,

pod sval. OK, tak na žľazu nemyslím.. :)

Ozaj, je lepšie pred opkou cvičiť na prsné svaly, keď máte mať pod sval, alebo ich nechať na pokoji?

rita149

katka54

tak ja som Es zmenila za Nagor preto lebo som sa bala vlnenia, iem ze sa mozu aj Nagory vlnit,ale su predsa tuhsie.Aj ked boli polozene tak Es sa tak prelievali viac a nagory staly pekne.Ja som nemala zaklad ziaden tak preto som ja chcela nagor, su určite podla mna tuhsie

ked ti mam ja povedat moj nazor tak budeš mat plne trojky mozno aj vacie.lebo ja som mala miery 75cm cez prsia a teraz mam 85cm, mam nagor 300ml VP. Ja mam traz plne dvojky dokonca mi povedal ako so už pisala ze to vyzera aj na trojky, lebo ja som chuda tak na mne vyzeraju vacie. Ale pozerala som ta v galerii a ty mas uz teraz pekne prsia takze ja si myslim ze budu dost velke. Ja mam pooperacnu 70A. Ak chces poslem ti foto, do galerky som este neposielala.

Katka54

mia_31,

tak ty máš krásny základ, s tebou sa ja porovnávať nebudem môcť..:) Tiež keď mi navrhol ES,tak som vôbec nešpekulovala, lenže potom som sa dozvedela, že všetkým babám (väčšinou) navrhne ES a baby si ich potom menia na Nagor.
Trošku sa bojím toho vlnenia pri ES, keďže sú mäkkšie. Týka sa to aj anatómov, ktoré sú pod svalom?

Katka54

drndula,

prestaň, nezabúdaj na to naše pozitívne myslenie.:) Vidíš, kam nás to až dostalo? :D Všetko dobre dopadne a ja ťa do môjho termínu budem bombardovať otázkami. :))

drndula

Katka54,

a fotky skresluju...vraj...to ti povie nejedna co ich tam zavesila a vidi ciciky si kazdy den..tak hlavu hore,nebudes to mat podla mna velke..teda az take ake by si nechcela,a co ti dr. povedal je pravda,ze kazda jedna po opke by aj vacsie chcela..
a tebe to ide davat pod sval? ci pod zlazu? ked sa na nu pytas....
ak ti to da pod sval tak zlaza ta zaujimat nemusi