Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joybryant

Rita 149
Asi take mam miery jak Ty si pisala ze mas.. Ja som 164cm, 48kg.
A mam okruhle ES 350ml
Presne neviem aky profil, ja som uz vsetko zabudla..
Ale chcela by som mat take fajne ciciny, pekne C..
Dievcata pisali, ze 350ml je malo a ze ES nie su dobre..
Vdaka.. Chcela by som vidiet nejake tie fota.. Operaciu mam 25.2.2012

rita149

katka 54

ok pozri foto, ale su take dotačene tam, to mam po vybrati stehov. Ked budes chcet potom ti poslem aj krajsie :-)

ja som platila este staru sumu, tiez mi vtedy sestricka hovorila ze sa ma zdrazovať.

rita149

joybryant

350ml Es. aky profil stredy? a tvar?

no ja som tie chuda tak tym padom na mne vyzeraju vacie. ja mam nagory 300ml.kolko mas cem cez prsia a pod prsimi?vyska, vaha. od toho vela zavisi.

Katka54

drndula,

no, neviem, skúsim si nájsť ešte nejaké fotky, že aké max prsia by som chcela a pošlem mu ich na mail a prejdem si to s ním ešte raz. Neviem, či sa mi podarí u neho ešte jeden termín konzultácie pred opkou - nemyslím kvôli mne, ja si to viem vybaviť, skôr mám na mysli, či to bude možné, keď tam má kočky naplánované.

A čo sa týka toho doplatku, tak je to suma vyššia presne o 186€, sestrička mi jasne povedala, že o toľko viac musím priniesť hotovosť. Fakt je to o 186€ + k cene. Veď skús tam zavolať, alebo nech sa nejaká baba, ktorá má plánovanú KO, alebo konzultáciu na to spýta.. Je to fakt dosť.

rita149,

no veď uvidím, som zvedavá na tvoje fotky. V práci sa mi to nedá pozrieť, pozriem to doma..

drndula

katka54,

no volala osm so setrickou, a nanestastie si mala pravdu...do riti to je dost,zajtra ze ma dr. s riaditelkou sediet a prekecat to je to strasne vela zdvihnut to skoro o dvesto eur za elektirku teplo vodu......nechapem,...
tak som sestricke povedala aby ma operovali pri svieckach oblecenu, cicikom to vadit nebude a okupem sa aj tak az doma...ake taketo nenormalne zdrazovanie....!!!!

joybryant

Rita 149
Ja mam pooperacne tiez 70A.. Preco tak malo? Zaklad mam ziadny, chcem mat vacsie prsia.. Myslis si ze ES 350ml je dost? Ake je to velke ked som utlejsia?
Vdaka baby

rita149

katka54

drndula ma v tomto pravdu! Ja som sice tiež menila velkost ale zavacu. vela bab po opke lutuje ze mohli ist do vacich.Skus sa este raz opytat Doktora aka bude vysledna velkost aby si bola kludna. Ja som bola tiez dva krat a konzultacii.

drndula

Katka54,

este som chcela (akuirat citam tvoj mail) o tom zvysovani za lozko, neviem ci som to spravne pochopila a ci sa sestricka dobre vyjadrila ale to sa nedvihlo o 186 eur naviac, ale zo 149 na 186 eur, cize doplatok je tam nejakych 37 Eur...ci???
to by bolo neunosne aby to takto skoro o dvesto eciek zdrazelo..nemyslitelne,to by im tam nikto uz neprisiel tak lahko,akokolkvek moze byt dr. cerven uznavany..no uznaj...hmm....