Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

joybryant

barbora10 ma pravdu v tom cislovani.Ja ma 70A a velkost je plne dvojky, dokonca vraj trojky. tak sa nestresuj kvoli podprsenke, Mne to aj doktor povedal aby som sa nebala ze mi dal 70A ze nebudu male.Ja som utla tiez, to zato mame take mensie.

MamModreOcka

Matulka23

Jee dakujem, tak to si ma potesila :)
Budem na teba mysliet a drzat palce tak potom daj vediet ako si dopadla :)

rita149

joybryant

ja mam anatomi, tak neviem ake budu gulate, ale tie zvyknu byt vyraznejsoie ako natomicke, tak myslimze budes mat pekne.ja som sa dokonca teraz po opke pýtala Pana doktora ci som nemala ist do vacich a on povedal ze mi dal maximum pre moje telo, ze inde by mi take nedali.tak určite aj tebe dal anjviac ako sa ti zmesti, aby si bola spokojna, Gulate su vacie ako anantomi, A moje sa mi zdaju byt dost velke, takze budes spokojna urcite. A navyse si nišia aj chudsia ako ja, Pekne na tebe vyniknu.

barbora10

joybriant a dievcata

cislo podprsenky A,B,C...tak to neurcuje vysldnu velkost prs.cize A neznamena,ze budete mat jednotky prsia.ide o to,ze to vsetko zalezi od vasho obvodu,cim mensi obvod,tym nesi kosik podprsenky,takze i pri A kosiku mozu byt prsia krasnej velkosti dva a pol:)

margaretka

myslim,ze ak si pred tehotenstvom,tak je uplne jedno,ake implantaty,ci gulate ci anatomy.kedze sa v tehu a pocas kojenia meni iba tvoje prso,nie implantat,je jedno ake mas implantaty...podstatna je elasticita koze a to tvar implantatu nevplyvni.ak je to vsak v tvojom pripade mozne,tak je pravdepodobne,ze doktor navrhne implantaty pod sval.