Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joybryant

Rita 149
Musim ist opat za doktorom keby som chcela vymenit za nagory? Ci Staci zavolat? Ja neviem ako to vlnenie vyzera, ze Co to je..

barbora10

joybryant

posli mi foto tvojich prs na kendra10@centrum.sk a ja ti odoslem link,kde mas plno fotiek s velkostami po akych tuzis:)

rita149

joybryant

nebojsa budes ich mat velke dost, navyse su gulate a to spravi svoje.Ci mas vymenit za Nagory? Tak v tom ti neporadim.Ja som menila, ale Es su tak isto dobre.Ja som to menila pre vlastny pocit.

barbora10

joybryant

eurosilikony su taktiez kvalitne silikonove implantaty.ja ich mam uz takmer dva roky a nemam najmensi problem:)vlnenie moze nastat pri akychkolvek impalntatoch,cize ani nagor ti stopercentne nezaruci,ze sa vlnit nebudu.samozrejme maju vyssiu kohezivitu,ale ak ma zena malo vlastneho tuku na prsiach,tak to riziko vlnenia je aj pri nich:(