Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mia_31

joybryant

tak som pochopila tuším ,že ideš k Červeňovi ak by si chcela najkvalitnejšie implantáty, za tie sa považujú značky typu mentor a tú druhú si nepämätám ani s jednou Dr. nerobí,takže si musíš vybrať dobrá uznávaná značka alebo dobrý uznávaný lekár :)

mia_31

Bože baby, to čo tu kolujú za bludy typu ,že ES niesú dobré implantáty, nechápem odkial to niektoré máte? Asi keď s nimi najčastejšie pracuje Červeň tak nemôžu byť zlé, určite by mal ročnú čakačku keby sa každej druhej vlnili alebo čo ja viem čo.
Väčšina z vás si vymenila nagory kvoli vlastnému pocitu ako píše rita ale ja som sa ešte nestretla so sťažnosťou na ES ale so sťažnosťami komplexne na rôzne značky.

rita149

joybryant

neviem ci sa ES zvyknu vlnit,aj Nagory sa mozu.Ale Es maksie, tak ja som aj kvoli tomu menila za Nagor lebo tie su pevnejsie.

rita149

joybryant

ja som sa tiež bala toho aby neboli daleko od seba,lebo aj ja nemam ziaden tuk na hrudi tak som sa bala ze ako to bude, lebo niekotore to maju hrozne, daleko od seba a len take gule. Ja som preto dala aj anatomi, ale doktor mi vysvetli ze ked mi da aj gulate pod sval , ten ho prirodzene zatlaci a budu vyzerat dpobre aj gulate.Ale ja som chcela radsej anantomi.

barbora10

joybryant

treba na mail,mobil nebudem zverejnovat.a je to pre mna tak aj lepsie a jednoduchsie:)

a to vlnenie neznamena,ze budes mat prsia na bokoch:)to su take jemne vlnky casto iba v predklone,ktore su niekedy hmatatelne iba na dotyk.