Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

joybryant

ja som drzala prsia kamoske co ma 1.5 mesiaca po a ma nagory a su super,na dotyk,Es som tiež drzala ta kocka ma teraz 3 tyzne po opke a ma ich maksie ako ja.tak bude v tom rozdiel v tej pevnosti asi.

rita149

666_martinka

nebojsa na 100% sa ti vrati cit do nich, toto ma vela bab takyto problem, len treba vydržat.Ničo sa nemusiš bat, je to uplne normalne.

666_martinka

rita149

dakujem, som sa upokojila:)) lebo ako dost divno to vyzera ked mi jedna stoji a druha nie:D nechcela by som to na trvalo:D

rita149

666_martinka

ja mam po opke 2 tyzdne, ja mam od zaciatku citlive oby dve, men v kuse stoja :-))) ale baby tu pisalai ze nemali v oboch alebo len jednej cit, ale to sa obnovi, toho sa neboj,to je nprmalne.

rita149

prestne tak ako pise mia_31. Es su kvalitne a dobre, Ja som menila len kvoli vlastnemu pocitu a su aj draksie,ja som si ppvedala co je draksie je aj lepsie :-) aj ked to tak nemusi byt.Mne aj sestricka povedal neni medzi nimi ziaden rozdiel, takze baby co mate ES nebojte sa ich dat, su paradne určite.

666_martinka

ahojte
prosim vas viete mi tie co mate PO poradit? ako ste na tom boli s citlivostou bradaviek po? ja som teraz 8.den po..konecne sa mozem sprchovat a davat dole podprdu tak sa viac sledujem...a jednu bradavku mam normalne citlivu, zduri sa mi( tak postavi sak viete co myslim:D) a druha nic..ako citim ked sa jej dotknem ale nereaguje tak na zimu ani na nic ako druha..je to normalne tak kratko po opke? dufam...:/