Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Krásne Vianoce bohaté na lásku šťastie zdravie porozumenia a samozrejme Nech tie čo to majú pred sebou sú spokojné....;) Merry Xmas...

davidoff

BABY KAŽDEJ JEDNEJ PRAJEM NÁDHERNÉ SVIATKY, ABY STE BOLI ŠŤASTNÉ, ZDRAVÉ, SPOKOJNÉ A ABY STE SA MALI V ŽIVOTE LEN A LEN DOBRE :-))) CMUUUUK VŠETKÝM :)

Daisynka

BABY

Dlhsie som tu nebola lebo akosi nebolo casu :)som 6 tyzdnov po operacii a citim sa fajn ut spavam aj na boku ....na jazvy pouzivam tie silikonove naplaste ale na noc si ich davam dole a kremujem contratubexom a tiez ma z toho svrbia tie jezvyčky.....Dokonca uz nosim aj kosticove podprsenky uz mi to nevadi a prsia mi pekne do nich sadnu uz niesu take super pevne :) takisto uz ich aj pekne spojim :)) inak som sa dozvedela ze zvnutra jazvy mam nejaky tvrdy material ktory sa pol roka vstrebava lebo som to zboku jednej jazvy dost citila a este aj citim tak som sa zlakla ci mi tam nieco nezabudli nahodou......a chcem sa OPYYTAT aj vam sa tie imploše vlnia ked sa silno predlkonite a uplne uvolnite rukyy ?????
Baby PRAJEM VAM NAOZAJ KRASNE VIANOCE NECH SU PLNE POKOJA A RADOSTI :)))) DRZTE SAAAAAAA :)))

tenda1

Kočky ahoj , ja dáko nestíham , tak všetkým krásne Vianoce a do Nového roku čakateľkám krásne nové prsíčka a ostatným tiež všetko všetko dobre.

pupavicka7

Ahojte dievcata :-) tak par dni som tu nebola a ste tu toho hodne popisali.Ja som este len pred opkou ale stale uvazujem co a ako, ale stale to tu citam ,ale zajtra su Vianoce a asi sa tu nedostanem ,tak Vam vsetkym prajem krasne sviatky,vela stastia ,zdravia ,lasky a hlavne rodinnej pohody :-) Stastne a vesele vianoce :-)

nin

Mery NR

Mládek má len americkú značku Mentor, 2870e so všetkým ( vrátane 2dnovej hospitalizácie, podprsenka, interné- proste všetko)

rita149

krasne vianoce :-)

ja dufam ze tento rok nebude ani jedna podprsenka pod stromcekom, lebo ja som sim zato dala prsia spravit aby som ich nosit nemusela :-)))