Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

jajka
vies co, uz som spokojna, na velkost som si uz zvyla, asymetriu uz nemam :)) bolesti ziadne , pekne sa mi tvaruju, som 2mesiace po OP

sisente

lilly 1

teraz ma napadlo, ja som napriklad na 11sty den, ked mi uz ako tak bolo dobre ( ja som mala dost velke bolesti ), tak som isla na veceru a tam ma tak zacal boliet chrbat, ze sa mi az slzy pustili :). To ma tak na okraj, ked som si predstavila zeby sa mi toto v kancelarii stalo :) a ked to zacalo par krat ten chrbat za tie 2 tyzdne boliet riadne, tak mna na nejake 3 hodinky az ohlo, zhrbilo, kym som si nedala mast a nerozmasirovala ho a nepovolil. Tak radsej viac, ako menej si vezmi. Po tyzdni je skoro velmi, mna po tyzdni este aj pri chodzi boleli, som tak pomalicky chodila a citila som v nich kazdy krok.

drndula

Lilly1,

No s tou rekonvalescenciou Je to otázne každá prežíva op inak jedna nemá skoro žiadne bolesti a dokáže fungovat skoro hneď iná trpí a nie he schopná sa k seba vôbec postarať ani vody napiť...ťažko dopredu vedieť ako to budeš prežívať ty.deťmi by som sa teda vôbec netrápila a či sa týka šéfa kamarát-nekamarat tomu uz vobec nemáš ck vysvetľovať prečo di chceš vziať 2 týždne voľna povedz že más rodinne záležitosti a i ostatné Nech sa nestará...

Mata221

rita149

ja som si na ramenach posunula tie haciky, mala som ich na strednom a doktor mi aj hovoril, ze mi bude volnejsia, ze potom si to mam posunut, tak teraz mi je zase o nieco tesnejsia :)

sisente

mata221

ahoj ja som presne po 3 tyzdoch zacala nosit s kosticami a zvykla som si, je to super, len na noc nosim pooperacnu a cez den to striedam, ked nikam nejdem som aj 2 hodky bez...

rita149

mata221

anija nemam ziadnu, jednu som si kupila ale aj tak mam stale tuto pooperačnu, som si v nej taka istejsia,Aj ked tie ma svrbí telo pod nou a mam take pucki vyhadzane, ale co uz.skoda ze neni bavlnena. ma tiez taka ta guma dole, ale inak je ok, je mi uz volnejsia ako bola po opke. aj ak teraz nosim len mikini vacino a nie je vydiet co mam pod, ale na silvestra si dam ai prvy krat inu, alebo pojdem uplne bez :-)

Mata221

rita149

ja som mala 3 tyzdne v sobotu. este som praveze nekupovala ziadnu, dnes chcem ist nejaku pozriet, len neviem aku..:/ tak stale nosim tu pooperacnu, len som z nej nervna..ako pevna je to ano, aj sa v nej citim tak isto, ale tak guma ma tlaci, svrbi, kazdy den ju periem a aj tak mi smrdi takou umelinou..

rita149

Mata221

ja mam dnes 3 tyzdne od opky, mala by som nosit uz taku, teda vlastne mohla by som, ale ja mam tu pooperacnu, v tej mi je dobre, som si zvykla na nu.Ale uz sa moze, ak chces tak kludne mozes nosit, len si treba kostice vytvarovat, ja som si kupila taku nevystuzenu ale kostice som dala von z nej,tak mi je to pohodlnejsie

ty mas kolko po opke?