sisente,
super, už sa teším teda na nové foto. Určite sú teraz krajšie, oni sa už asi aj začínajú usádzať.. Čo sa týka mäkkosti - ako je to, už je to lepšie, nie sú už také tvrdé? Ja som bola trošku zmätená, pretože veľa báb tu menilo ES za Nagor, čomu som nerozumela, pretože na konzultácii sa doktor z toho smial, že naozaj tam nie je takmer žiadny rozdiel, že baby sa dosť nechajú ovplyniť a pomýliť na fórumoch. Ono to vlnenie je naozaj individuálna záležitosť, veď nakoniec všetky vieme, že pokiaľ má baba dosť tuku a dobre sa usadia + iné faktory, tak sú v pohode aj tie,aj tie.. Ale chcela som vedieť názor báb, že prečo ich ony menia - myslela som si, že niektorá vie zo svojho okolia nejakú konkrétnu neg. skúsenosť, ale všetky sú viac-menej rovnako zmätené a ovplynené týmito diskusiami. Mne navrhol ES, ja som nevymýšľala na konzultácii, povedal mi, nech mu dôverujem a ja mu dôverujem. Ale priznám sa, včera som začala troošku stresovať, že čo ak... Ale barbora10, aj ty, aj iné baby majú ES a prsia sú pekné. Verím, že ja budem tiež pyšnou nositeľkou a určite, ak budem nespokojná, napíšem to sem babám, napíšem moju skúsenosť, nebudem obhajovať ES len preto, že ich mám ja.. Ale určite toto nebude potrebné. :)
drndula,
ja tiež nebudem meniť, bude to dobrééé. Tebe sa to už pomaličky kráti.. Kedy si dáš robiť predoperačné vyšetrenia?