Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nin

ahojte dievčata, tak už aj ja to mám za sebou, operovali ma 20.12.2011, zatial sa cítim uuuplne super dufam že to tak pojde aj dalej :))bola som na sukromnej klinike Avelane u nas v NR, služby nadštandardné, a super personál, nemám ani jednu modrinu!!!( asi vdaka drénam). Poslala som už aj foto, tak hádam budú čoskoro v galerke:))

Katka54

sisente,

super, už sa teším teda na nové foto. Určite sú teraz krajšie, oni sa už asi aj začínajú usádzať.. Čo sa týka mäkkosti - ako je to, už je to lepšie, nie sú už také tvrdé? Ja som bola trošku zmätená, pretože veľa báb tu menilo ES za Nagor, čomu som nerozumela, pretože na konzultácii sa doktor z toho smial, že naozaj tam nie je takmer žiadny rozdiel, že baby sa dosť nechajú ovplyniť a pomýliť na fórumoch. Ono to vlnenie je naozaj individuálna záležitosť, veď nakoniec všetky vieme, že pokiaľ má baba dosť tuku a dobre sa usadia + iné faktory, tak sú v pohode aj tie,aj tie.. Ale chcela som vedieť názor báb, že prečo ich ony menia - myslela som si, že niektorá vie zo svojho okolia nejakú konkrétnu neg. skúsenosť, ale všetky sú viac-menej rovnako zmätené a ovplynené týmito diskusiami. Mne navrhol ES, ja som nevymýšľala na konzultácii, povedal mi, nech mu dôverujem a ja mu dôverujem. Ale priznám sa, včera som začala troošku stresovať, že čo ak... Ale barbora10, aj ty, aj iné baby majú ES a prsia sú pekné. Verím, že ja budem tiež pyšnou nositeľkou a určite, ak budem nespokojná, napíšem to sem babám, napíšem moju skúsenosť, nebudem obhajovať ES len preto, že ich mám ja.. Ale určite toto nebude potrebné. :)

drndula,

ja tiež nebudem meniť, bude to dobrééé. Tebe sa to už pomaličky kráti.. Kedy si dáš robiť predoperačné vyšetrenia?

margareta123

barborka

dakujem krasne za odpoved :) no ja budem mat ciastocne pod vsal a ciastocne pod zlazu, cize klasicky pod sval, ako sa to nazyva a budu okruhle, len mam strach z toho, ci sa po kojeni moje prso neposunie nizsie a tym vznikne efekt dvojiteho prsa, ak by sa to vyriesilo vlozenim vacsieho implantatu, ze by sa to vsetko vyplnilo, bola by som rada, ale neviem ako to funguje, nepotesilo by ma, kebyze som potrebovala nejake zlozite reoperacie....

drndula

Joybryant,

ty si tuším pýtala adresu na červena že? dcerven@novamed.sk
Ja som nakoniec nechala es čo mi pôvodne aj na konzult.navrhol aj ked ešte di včera som bílá naklonená nagorom...;;););)

sisente

katka54

inak tie fotky su z pred tyzdna tam su hore este opuchnute, teraz su tie prsia ovela krajsie, buduci tyzden pridam nove foto :)

sisente

katka54

som dnes mesiac po operacii, ci ich mam ciastocne alebo uplne pod svalom to fakt netusim :(. Pod prsiami mam 72cm...

Katka54

sisente,

ja mám 170cm/53kg, cez prsia 83. Ako som písala, navrhnuté mám 305ml, ES, stredný profil, anatomické, pod sval, rez cez pazuchu. Teraz pozerám, že to sú šírkou a výškou také isté, ako máš ty, len tým, že ty máš VP, tak tam je projekcia o 1cm viac. Koľko máš presne pod prsiami? Nechcem, aby mi ich bolo niekde vidieť, myslím tie obrysy. Máš ich úplne pod svalom, alebo čiastočne.
Inak tie Tvoje sa mi zdajú z profilu dosť veľké.. Ja mám mať tiež po opke 88cm, to je asi aj dosť..
Koľko si teraz po operácii?

A ďakujem za radu ohľ. toho cvičenia..

vasen09

ahojte,

ja som sa viac krat spytovala doktora,aky je rozdiel medzi znackami silikonov, on sa uz nad tym len smeje,.. nie je dolezita znacka,ale velkost implantatu,takisto aj prsia(tukove tkanivo),..

podla vlastnej skusenosti mozem povedat,ze napr. ja som bola s babou u doktora, obe sme sa vyzliekli, ja mam gulate ,ona anatom, moje viac vyzerali ako anatom,jej viac ako gulate, ja mam ES,ona nagor,.. v galerke mam len foto 1 tyzden p operacii, teraz ked to odpuchlo, vyzera to inak ;)

sisente

katka54

k tomu cviceniu pred op- podla mna radsej necvic na prsne svaly. ja som mala velke bolesti po op, ja aktivne cvicim 5 rokov a povedala mi aj sestricka ze preto to tak boli, ze mam vycvicene, pevne svaly. tak radsej necvic :). ja som mala pooperacnu tiez 70C a pred op cez prsia 82, teraz mam 91, ale malo by sa to ustalit na 88, tak mi vypocital pred op, doktor, teraz som len mesiac po, takze uvidim. Mne sa zdaju akurat, neviem aku mas predstavu, citala som ze nie velke, ale no neviem, aka si vysoka a kolko mas kil?