Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tina33

Drndula

už som sa nevedela dočkať kedy napíšeš,presne toto isté povedal aj mne aj ten istý postup nesprchovať,natierať atd.len ja mám kontrolu až v Marci,zaujimavé prečo ked ja som bola o týž.skor operovaná.no neva len aby neboli žiadne kompl.

k tej necitlivosti ja som tiež necítila bradavky ale už to pomály prechadza,ale čo si necítim a mám to ako cudzie je od rezu k bradavke to ked si natieram nič necítim strašne blby pocit,ale tiež dufam že to chce čas.

KRASNE VIANOCE CECANE PRAJEM a pod stromčekom vela nových podprseniek:o)))

Mery NR

nin,
tiež rozmýšlam nad Avelanom (v máji), ale k Očenášovi. Na konzultáciu som chcela ešte teraz medzi sviatkami, ale ževraj tam Očenáš nebude, tak idem v januári. Vieš mi povedať, s akými značkami implantátov robia v NR? Ty máš akú značku? A cenovo ťa to koľko všetko vyšlo?

sisente

666martinka

ja som po vyse troch tyzdnoch az soferovala, ale su tu baby co uz po cca 10 dnoch... je to podla toho ako ti je, ak ta to pusti a mas servo :))) tak kludne :)

katka54

su veru uvela maksie, ved na zaciatku boli ako z vosku ani pohnut, teraz je jeden uz lepsie, druhy menej, ale su krasne, chytaju taky krasny gulatucky tvar, no nejdem sa vynadivat, fakt som stastnaaaaaaaa velmi!!! Uplne som spokojna s ES, no zatial teda, ale nemyslim radsej na nic zle, aj ked stat sa moze vselico... Ja som absolutne nepremyslala nad inou znackou, kedze ma Cerven meno ake ma, ani ma nenapadlo spekulovat a presvedcit ho o niecom inom co navrhol :)

drndula

Katka54,

ja som nehcala tie ES, takze budeme mat rovnaku znacku teda? :D
ja som na predoperacných bola uz aj vcera, zatial iba u obdvodnej dr.na krv a na sone prsnikov,este zaciatkom januara ist k internistovi a na anesteziologiu ale to 4.1. a v jeden den za hodinu je vraj vsetko vybavene a potom smelo na opku... :D uz len...brrrr..

dakovna

tina33,
ahoj, bola som vcera na kontrole. Dr. odlepil naplaste pod podprdou a pozrel jazvy. Vraj je to Ok a nemam ani modrinky :) Opuchy tam su trosku ale to je normal. Som si ich konecne videla bez poop. podprdy a som spokojna :) Doma som obzerala a normalne aj ma to trosku dojalo :) Stoja ako bojky ale to chce cas, kym sa usadia :) Odfotim a poslem do galerky ako vyzeraju tyzden po op.
Pytala som sa Dr. na ten Contratubex a povedal, ze staci ked si kupim lioton gel, ze ma podobne zlozenie a ze splna v podstate to iste.
Pytala som sa aj na ten Aescin a ten ma vraj tiez podobne zlozenie ako Wobenzin. Ja som si doteraz nedavala nic. Povedal, ze ked uz som tyzden po opke a nemam velke opuchy, ze si to nemusim davat. Tak ani nejdem.
Do stvrtku mam este vydrzat s uplnym sprchovanim. Potom mozem normal sa sprchovat, repikove obklady na jazvy a jemne natieranie prs aj jaziev s lioton gelom. Tak este pockam do toho stvrtku radsej s tym spchovanim. Stehy mam samovstrebatelne, takze netreba vyberat. Kontrola u Dr 5. januara.
Ktosi tu pisal o necitlivosti jednej bradavky. Ja mam jednu Ok a druhu trosku menej citlivu. Ako ona reaguje aj ju trosku citim ale menej ako druhu. Dr. povedal, ze to je normalne, ze sa to casom uplne obnovi, tak som kludna.
Prajem vsetkym krasne Vianoce :)