Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

lilly1

2tyzdne mozes ratat určite ze budes musiet mat volno, ja mama dnes 3 tyzdne od opky a uz je to ok, ale spavam stale na chrbte a ked soferujem este to neni ono.
aked sedim doma za notebookom tak nevydržim dlksie, musim sa opriet do takeho polosedu.
ale kazdy to zvladame inak, tak mozno ty nebudes mat problemy, ale tie 2 tyzdne rataj

Mata221

Červenove dievcata

.. zacali ste nosit po tych 3 tyzdnoch uz normalnu podprsenku- taku tu latkovu, ako odporuca p. doktor? ci ste nosili este tu pooperacnu? :)

Nela111

Kocky, tie ktore sa dobre vyznate v znackach implantatov a ich hustote (kohezivita, ci ako sa to vola), vedeli by ste to tu nejako zhrnut? Rada by som mala prehlad, a urcite aj ine baby. Cize ide najma o (u nas najpouzivanejsie) znacky Eurosilicone, Nagor, Mentor, Polytech, a este ake? ANATOMY vsetkych znaciek maju kohezivitu III? Ako su na tom gulate? Eurosilicone maju I, Nagor maju II? A ostatne? Dakujem. PS: Cerven robi iba s Eurosilicone a Nagor? Ako je na tom Ocenas a Trska?

Zuleko

Lily
Po týždni nebudeš určite môcť ísť do roboty,ja som nemala po OP žiadne veľké bolesti no ešte po dvoch týždňoch,keď som sedela za pc viac ako 2-3 hodiny som prisa cítila.V každom prípade by si si 2 týždne určite mala zobrať voľno,pretože aj keď nebudeš mať žiadne bolesti,prsia musia oddychovať.

Nela111

lilly1
Radsej si zober aspon tie dva tyzdne. Kazdy opku znasa inak, a predsa nechces, aby sa ti za tolko penazi a nie malo bolesti nieco s novymi prskami stalo, ak by si sla prilis skoro do prace. Vela bab nemoze po opke spat poriadne, lebo nemozes si dobre lahnut, takze asi rataj aj s tym, ze budes dost nevyspata, no a tak ist do prace.. neviem. Ja by som nesla. Pred sefom si nieco vymysli. Vsak nemusis zdovodnovat naco chces dovolenku. Proste potrebujes a hotovo. A neda sa ti popripade dohodnut s obvodnym lekarom, aby ta vypisal na PN? Ze by si napr. mala tyzden dovolenku a potom bola (akoze) chora (podla toho kolko dlho by si potrebovala)? Niekomu sa to aj tak podari vybavit.

lilly1

to fakt, že 12-14 dní?? Ja som myslela, že po týždni môžem ísť makať..šak tam len sedím pri PC, nič ťažké nezdvíham...čo poviem šefovi, že načo potrebujem tolko naraz dovolenky, určite bude vyzvedať..je to aj kamoš, ale nerada by som mu to vešala na nos,,,nevie byť diskrétny, som z maleho mestečka,,,
A mám ešte aj dilemu, čo povedať mojim deťom (6a10r.) po opke..

lilly1

to fakt, že 12-14 dní?? Ja som myslela, že po týždni môžem ísť makať..šak tam len sedím pri PC, nič ťažké nezdvíham...čo poviem šefovi, že načo potrebujem tolko naraz dovolenky, určite bude vyzvedať..je to aj kamoš, ale nerada by som mu to vešala na nos,,,nevie byť diskrétny, som z maleho mestečka,,,
A mám ešte aj dilemu, čo povedať mojim deťom (6a10r.) po opke..

jajka555

bianka1236
ahoj moja, ako sa mi mas? dlho som tu nebola, predvianocne sialenstvo v praci bolo, takze som tam bola takmer stale.. ale konecne oddych tesim sa :)ako prsicka?