Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilly1

Ahojte, 29.12 idem na konzultáciu do BB k mudr.Czaba Toth (snáď som to dobre napísala), chcela by som sa aj hneď objednať na operáciu. Nemá niektorá s ním nejaké skúsenosti?
Chcem sa ešte opýtať, že koľko dní si budem musieť zobrať dovolenky z práce po opke, robím v kancli pri PC?

jajka555

ahojte, vsetkym krasne vianoce prajem :))

daisynka
ahoj, aj ja mam v predklone to vlnenie. ty ho len citis, alebo je ho aj vidiet? ake mas implantaty?

Nela111

Barborka10
To je krasne, tesim sa s tebou, ze vam to takto milo vyslo.. :))

Baby, vsetkym vam zelam, sice uz po 24.-tom, ale neva.. hlavne vela zdravia, lasky a prijemnych chvil s ludmi, ktorych mate rady a vela usmevu na tvari, ...nielen cez tieto vianocne sviatky, ale stale. :)

leus

daisynka
ty si uz bola na kontrole, tam ti povedali ze po OP podprdu uz vobec nemusis nosit?Ani na noc?v noci si uplne bez podprdy?

barbora10

dievcata prajem krasne Vianoce prezite s laskou a v stasti!!!

ja som uz ten najkrajsi darcek rozbalila vcera u doktora,ked mi povedal,ze cakame dievcatko:)chlapceka uz doma mame,tak radost velika!

a este aby som nezabudla,do 28.decembra budem odcestovana,takze maily vybavim az potom.

este raz krasne sviatky,cmuk:)

margareta123

Taktiez sa pripajam a vsetkym prajem prekrasne a pozehnane Vianoce prezite v stasti, obklopene laskou a svojimi najblizsimi :)