Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Vladka19
tak to potom do kedy budeš oblepená a zafixovaná? To ťa čaká dalšia kontrola a snád po nej ťa už oslobodia od leukoplastou? No máš toho dosť za sebou.

valeryR

joybryant

po dlhych rokoch bez problemov(odkojila som s nimi 2 deti v pohodicke), ma zacali dost bolievat, ale az tak, ze som nemohla mat podprsenku, vlnili sa velmi, citila som urcite jazvenie napohmat....mala som z nich velmi zly pocit. Boli pod zlazou. Dala som ich vybrat, prsia su teraz v pohode, nic hrozne, ale to boli este male impl. 150ml. To jazvenie bolo citit aj po vybrati, bolo to okolo tej kapsy co tam zostala, ale uz sa to uvolnilo a vstrebava. Moj nazor...nabeh na kontrakturu.

valeryR

barbora 10

nie, som tam pod inym nickom, nebudem ho tu pisat, su urcite suvislosti s oboma nickami. Napisem ti znovu SS na omlazeni, ked ti to nevadi.
pred rokmi som bola u Draca

valeryR

barbora 10

ano som, pisala som ti tam SS, chcela som vediet nieco viac o priebehu operacie, hospitalizacie v Novamede...