Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

engie100

Leus
Ahoj môžem ťa poprosiť o doplnenie aktuálnych fotiek?
Ja sa rozhodujem nad tvojou veľkosťou...
Ďakujem

sisente

ejush

obhednaj sa radsej cez telefon, mailom budes zbytocne dlho cakat...

k tym podprdam od Cervena :) mozu byt podla mna aj vystuzene, cize nie len latka a kostica, len nesmu byt push-up ani ziadne vankusiky a dokedy nesmu to neviem... Ja nosim rozne, od tesca po znackove a ani na jednej mi netreba upravovat kostice, pekne mi kopiruju prsia.

ejush

Dievcata co ste boli u Dr. Cervena, chcela by som sa opytat na konzultaciu ste sa objednavali na akom tel . cisle? alebo cez mail priamo u neho? dakujem :)

weonik

Mata221
no praveze zatial mam iba jednu, ani som si ju sama nekupovala, tak nemam ani nic poskusane, ze ake druhy mi vlastne sedia.. zajtra sa hadam vyberiem nieco poskusat :) a tuto co mam, to je normal podprda s kosticami a kustik vystuzena, bez vankusikov, tie som vybrala:) tak hadam moze byt vystuzena, ved pan doktor len ze kostice poupravit, o vystuzi sme sa nebavili..

pupavicka7

barbora10
..tak dodatocne gratulujem,ze to bude dievcatko,aj ja mam doma syna ten je uz velky a dceru ma 6 a vola sa ako ty Barborka :-) tak nech je vsetko v poriadku ,vela stastia :-)pa pa

Mata221

weonik

a aku nosis? lebo ja nemam vobec predstavu, ze aku by som mala..nenasla by si na nete nejaku a hodila mi sem link, ze asi aku?
dakujem

weonik

mata221, rita149
ja uz som od vcera zacala nosit normal podprdu, tak zlahka :) mna ta pooperacna tlaci(tak ju davam uz len na noc), v normal podprsenke mi je akosi lepsie.. no ale som si teraz nie ista, ci moze byt vystuzena, ked vas citam.. kostice som si vytvarovala, to je jasne, ale nemusi byt ta podprda bez vystuze, ci?

Mata221

dievcata

mohla by som Vas poprosi o nejake linky ake podprsenky ste si kupovali po tom, co sa uz nemusi nosit ta pooperacna?! dakujem pekne :)