Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

drndula

ja som isla na opku ako druha asi o 10:30, prvy cas ked som si uvedomovala samu seba je 14:30, zobudila som sa hroooozne smadna, ale nemozes po narkoze pit 2hod. sestricka mi dla aspon gazu namocenu vo vode na usta, potom ti uz donesu caj a ten mozes pit, ja som ho nepila mozno dva krta , lebo mne robilo prpblem sa naciahnut za nim.O 18:00 bola vecera,dobre to bolo, polievocka kuracia a ryza a kuracie masko a broskyne,To sme mali vtedy.Potom som musela ist cikat, asi o 21:00 nas previezli na inu izbu kde bol aj Tv , tak sme mohli pozerat,stiekla mi dalsia infuzia, asi 4 alebo 5 som ja dostala :-). dali mi tabletku este od bolesti a na spanie a zobudila som sa rano o 7:00.potom mi Pan doktor zo sestrickou prelepili rany pozreli ma a o 9:00 som isla domov. Ja som nemala nič zosebou, len papuce a ustnu vodu a taky mali uteracik, Nepotrebujes kolu ani cokoladky ako niektore baby pisu ze im chutilo, ja som bola rada ze lezim a dycham.Ale ja som mala dost velke bolesti, niektore baby to zvladaju lepsie.tak hadam som ti trochu pomohla dostat sa do do obrazu ako som to ja mala, ak nieco chces este vediet, kludne sa napis.

sisente

drndula

a k tej cole, kludne si zober, ja som ale mala co robit aby som sa natiahla 10 cm k policke pri hlave a napila sa z caju, z ktoreho nastastie trcala akoze slamka :) taka hadicka ako z infuzie, cez to som pila :)))

sisente

drndula

myslim ze okolo nejakej stvrtej nam dali :) ale mne o nieco neskor, lebo sa mi krutila hlava a bolo mi na odpadnutie ked ma zodvihli ze jest treba, tak mi dali nejaku pol litrovku do zili, nech mi zvysia tlak, ale potom som konecne jedla :) a myslim ze ta caka to iste, vyvar fajny a kuracie masko na prirodno, ryza a broskynovy kompotik ;)

drndula

sisente,

dakujeeem....baby niektore hovorili aj o cole vybublinkovanej,ze op narkoze je to fajn mat..a kedy sa po operacii bude papat?:D

drndula

ejush,

volaj sestricke zuzane s dr. sa nespojis,ten je zaneprazdneny,hoci ja na neho kontakt mam, ale nedvihava,to je bez sance a ak chces cislo na mobil tu je cislo sestricky Zuzky do Novamedu 0948 099 133.

drndula

Baby,

čo ste si vlastne brali so sebou do nemocnice na operaciu?nejaké špeciálne vychytavky ktoré sa hodia a pomohli...uz sa to kráti veru p dva týždne ideeeeem ;););)