Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

gypsi
mne chrasty rychlo po opke opadali, lebo som si natierala hned po vybrati stehov, natieraj si bud aloe vera gelom, alebo nechtikovou mastou alebo niecim podobnym
tina
no ja si ich cele natieram tak popri tom ako si kremujem si to tak"popremasirujem" a ja nosim sportovu podprdu, kym si nekupim normalnu

gypsi1

tina33
Ja som tiež mesiac po opke a mám ich tvrdé. A k sebe sa mi tiež nedajú dať. Snáď časom začnú mäknúť, nechcela by som mať také tvrdé gule.
baby
tieklo vám niektorej z rany krv? Ja som sa dnes zobudila a mala som krvavú podprsenku. Mám rez pod prsnou ryhou a na konci mám stále chrastu, ktorá sa mi občas otvorí a tečie mi z nej krv s takou čírou tekutinou.

tina33

leus

ja sa normalne bojím ako to napracem do podprdy ked zacnem nosit.aj si ich masíruješ??mne dr.vravel že taká jemná masáž može byť.

tina33

ahojte dievčatá

chcem sa spýtať som 4týž.po opke a mám stále tvrdé prsia ako skaly,tie čo ste už dlhšie po ako dlho ste ich mali tvrdé?mne sa nedaju dať ani k sebe pritisknuť.:o)

drndula

rita149,

dakujem....:D len kto bude potom stale na zachod chodit ha? ... hihih

ako je to s osobnými vecami, napr. ked budem na operacnom stole?neberiem nic ako peniaze ci zlato ale mobil minimalne,tak reku kde sa to uklada,pre pripad...straty..aj ked nepredpokladam zeby sa neico stratilo,nemocnica nebude riskovat dobre meno ale ludia su vsetlijaki..noo

sisente

rita149
no to si dobra, ja tiez zabudam na bolest, ale zatial som v stadiu ze stacilo raz, ale kedze druhy krat to vraj zdaleka tak neboli, tak ktovie :)...jaj tak to si mala super ze si farmara kukala, my nic, ja som pocuvala stereo, lebo len ja som bola v ten den na prsia, lezala som v prostriedku na posteli, inak tiez som sla ako druha na op a paniam po mojich bokoch robili nosy a jednej aj modelaciu, tak si vies predstavit ako chrapali, ked museli len ustami dychat. Ja ako som vstala, som az kym mi tabletku vecer nedali, tak som nezaspala, ja som taka, ja cez den neviem, ani narkoza to nepremohla... Kedy das fotky? Alebo posli na mail, ak nejdes do galerky posielat. Ja som sa dnes fotila, aj som posielala, uz su este krajsie, ale jeden je trosku iny, snad sa to napravi...

rita149

sisente

aj ja som bo,a smadna, ale ked som mala ruku nacviahnut tak som kaslala na to,ale pomohli mi infuzie nebola som potom az tak smadna.mne dali tabletku na spanie asi o 23:00 lebo sme pozerali, farmar hlada zenu :-), ale ako cas ubieha aj ja zabudam na tu bolest. vtedy som si povedala nikdy viac, ale keby mam ist este raz atk idem bez problemov. :-)

drndula

daju ti aj ovladač od Tv do ruky, neboj :-). ak ti mozem poradit tak den pred opkou pi strasne vela vody , aj na silu, ja som tiez pila do 22:00 strašne vela vody cely den, potom uz nie, ja som mala byt v BB rano o 7:45.ked som sa prebrla tak hrozny pocit smadu, ano sliny som nemala ale pomohlo mi ked mi dala sestricka tu gazu vo vode namocenu, pitaj si to ak ti nedju pomoze to velmi. a to papanie bolo vazne vyborne, chutne.

drndula

sisente, rita149,

dakujem baby na to jedlo sa uz tesim,mnam, znie to dobre a ked hovorite ze to tak i chuti,tak fain teda..mohlo by to byt aj horsie,aspon co si pamatam ked som lezala na porodnici,take bez chuti,farby zapachu...:D

tak dufam ze ten caj bude poruke a blizsie a aj ten zvoncek,ked nie,tak budem kricaaat :D
a dufam ze aj na izbu sa dostanem , kde telka bude,a samozrejme ovladac ale do ruky hihii....

sisente

rita149
ty si presne ako ja :)) ale mna smadilo riadne, ja som stale zapasila s tym cajom, vkuse mi museli dolievat a to odhodlanie ze sa naciahnut :( a najhorsie mi bolo sa odhodlat naciahnut za kyvajucim zvoncekom, lebo som chcela tabletku na spanie a od bolesti. Mne na spanie dali o 22:30 a spala som presne do 07 ako ty :) tiez mi dali zo 4 infuzie, tym vedla mna asi len dve. No a jediny rozdiel, ze ja som sa prebrala o 11:30 prvy krat po op, a to ma brali okolo 9:15 asi a uz na tej izbe co som sa prebrala, tam som ostala do rana a bez telkyyy :(((((((( to cooo:( este som kolegynkam vravela, ze kebyze aspon panelak mozem pozriet, tak ma tak neboli :)))))))))