Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Som zvedavá ako dopadne sedenie dr.červena s riaditeľkou nemocnice lebo to navýšenie výdavkov o skoro dvesto eur Je sila...

devilevil

joybryant

ahoj, ty ides do pezinka? ja mam tiez termin 25.2.2012, tak sa tam asi uvidime :) inak mam podobnu postavu ako ty, 163 cm, 47kg a mam navrhnutych 300ml ES, stredny profil

rita149

sisente

ja som lezela pri okne, bola som na izbe este z jednou babou,a chalan bol na nos ale ten bol na inej izbe.

pofotim sa a poslem foto.ja mam tiez ten lavy taky iny, ako keby opuchnuty, ale doktor povedal ze opuchnute su neni, ze to sa musi aj ten pekne usadit, ze sa nemam coho bat.Ja nosim stale tu pooperačnu aj cez den, som 3 tyzdne po.ja nechodim do prace takze ja mam cely den tutuo, nosim teraz len mikini a neni to vobec vidiet aku mam podprsenku,ja som si v nej taka istejsia, som si zvykla na nu,
ale mozme byt radi ze sme mali opku takto cez zimu, do jari , leta sa pekne uplne zahoja a bude to super, cez leto si nevim prectavti byt takto, aj sa viac potit a je pod trickami vydiet podprda.
ty mas čo ten jeden este opuchnuty? co si pisala? to mas asi pravy, ze? lebo ty si lavacka tusim si pisala?ja som zase pravacka a mam lavy taky tvrdši.
ja ich mam vlastne oba take pevne este len na bokoch su už maksie.

gypsi1

666_martinka
Aj mne lezie ta podprda na nervy. Som z nej strašne otlačená. Dávam si ju cez deň aspoň na pol hodku dole, nech mi trocha dýchajú tie rany. Fotku po zatiaľ nemám. Po novom roku sa vraciam z hôr tak pošlem nejaké do galérky:)

666_martinka

gypsi1
8 tyzdnov az...aaach jaj...mne uz to teraz lezie na nervy a to som 2 tyzdne po:D je videt pod vsetkymi vecami..ale tak, este dobre ze je zima a clovek nosi svetre..v lete by som to asi nevydrzala:D
ja mam kontrolu 9.1.,
dakujem!:) aj ty uz mas foto PO v galerke? no ja som velmi spokojna, sa vytesujem, som sa bala ze budu velke (400)..ale vobec..take akurat na moju postavu:)

gypsi1

666_martinka
nebolelo, niečím mi to pred tým nastriekal a ani som to necítila ale potom to trocha štípalo. Mne hneď na začiatku povedal, že budem musieť tú pooperačnú podprdu nosiť 8 týždňov. Dokonca mi nechal aj ten pás. Tak ho mám cez deň pod prsiami a v noci nad prsiami. Na ďalšej kontrole mi ho dúfam odstrihne. Idem o tri týždne. Som s nimi inak spokojná aj s veľkosťou aj tvarom. Už len nech zmäknú a usadia sa. Bradavky mám dosť citlivé aj doktor sa ma na to pýtal, ale ono sa to časom dá do normálu. A ty si s nimi spokojná? Inak na fotke tvoje vyzerajú veľmi pekne:)

666_martinka

odlupol?? aaaa a nebolelo to?:/
a aj ti dovolil uz nosit normalnu podprsenku? aku mas teraz velkost?:), inak az na to ze este nemaknu, si spokojna?:)
Ja mam jednu bradavku menej citlivu..tak snad sa mi to upravi

gypsi1

666_martinka
Áno som u Marsala. Mne chrasty neodpadli vôbec. Doktor mi ich na kontrole po troch týždňoch odlupol. Na konci jednej rany mi to krvácalo a nechce sa mi to zahojiť. Stále sa mi to otvára a robí sa mi tam chrasta. Pýtala som sa ho aj na to natieranie a rany si nemám natierať.

sisente

tina33
ja som 5 tyzdnov po op a ja uz jedno mam maksie asi tyzden a uz zacina aj druhe, to je viac opuchnute, ale uz odpucha, aj k sebe mi uz idu dat trosku.

666_martinka

gypsi1

ahoj ty si bola u Marsala ako ja ze?:)
Mas este stale chrasty? ja sa nemozem dockat kedy poodpadavaju:( Mne doktor hovoril ze si to nemam nicim natierat..ani prsia masirovat..no neviem, kazdy doktor hovori nieco ine:D