Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mata221

sisente

prosim ta kolko si uz po OP? zacala si nosit obycajnu podprsku hned ako sa dalo po tych 3 tyzdnoch? a v pohodicke? lebo ja som v sobotu mala 3 tyzdne po, a teda dnes som kupila nejake dve podprsky :)

sisente

rita149
ano ja som lavacka a lavy sa mi zda mozno nie aj opuchnuty ako pises, mozno neusadeny :))). sa na to spolieham :) a ano som lavacka.. ja som lezala v prostriedku nas posteli, ja nosim uz 2 tyzdne normalne podprdy a super, v niektorych ma trosku pichne kde tu ale uz je to ok, sa vytiesam z vystrihov, pofot sa uz. ja uz mam zaslane foto tak barborka hadam v najblizsich dnoch prida, lebo az zajtra bude vybavovat mailiky... uz spavam aj na boku asi 5ty den, sice to neni na 100% ako bolo, ale kazdou nocou je to lepsie, nemozem byt este do klbka skrutena, ale musim mat vrchnu ruku tak na tele :)))...

xantipa163

ajka1988

ak ideš k Červeňovi, tak on vkladá cez pazuchu aj anatomické.A áno, je to pravda s tým navýšením. Mala by som platiť 2550 a tiež mi avizovala sestrička navýšenie o necelých 200 eur. :-(

ajka1988

drndula
Ahoj o 200 eur navýšenie? to myslíš vážne? to je aj dosť už teraz mam zaplatiť 2577 eur. :( a to mi budu volať aby mi to oznámili ked to bude isté?

ajka1988

ahojte dievčatá chcem sa spýtať máte niektorá Eurosilicone anatomické (nie okrúhle ale tie prirodzenejšie) a vložené pod pazuchou? lebo ja to tak budem mať a ma to zneistilo lebo v brožúrke ktorú mi Dr. dal je napísané že cez pazuchu je umiestnenie vhodné len pre okrúhle implantáty. Tak teraz neviem či sa Dr. pomýlil alebo to nevadi. DAKUJEM.

dakovna

tina33,
vo stvrtok budu 2 tyzdne od mojej opky. Od vcera si natieram prsia Lioton gelom ako vravel Dr. Chcem sa Ta opytat, ci si natieras aj bradavky? Asi smiesna otazka ale chcem mat istotu :) lebo ja si ich natieram cele ale zatial iba okolo tych naplasti, co mam na rezoch. To odlepim az vo stvrtok a vtedy zacnem aj s repikovymi obkladmi. No a este som sa Ta chcela opytat, ze ako casto si natieras prsia? Ja zatial len rano a vecer. Ale Dr. tusim spominal, ze 3x denne. Diky :)

drndula

Katka54,

Ej veru kráti takto za dva týždne budem skuvinat v nemicnici..Hihihi Ved aj tebe moja trinásteho Je tu cubidup..
Dufam že sa podarí to dr.nejako okresat sestrička sa vyjadrila že by mali podebatit a vraj sa potom ozve ako dopadol tak dufam že to že ešte nevolala neznamená zlú správu aj keď ozvať sa má či tak alebo onak..to Je nenormálne aby každá z nás čo tam pobudne 24 hod.platila toľké prachy...štve ma to nie Je to päťdesiat eur ale triapolbkrat toľko...ach