Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Nella111,

ja viem ze tie mentory by mali mat kohezivitu tri,a co sa tyka POlytehcov s ktorymi robi dr. trska to je asi dvojka (ako Nagor)...ale to si pre istotou zisti...:D

drndula

rita149,

no kedy budu fotkyyyy...som zvedavaaaa na tie tvoje cecule...:D
ked je priatel spokojny tak ty ostatne neries, a cim viacej sa budes na to kukat tak tam uvidis aj to co nechces... (aj zlate prasiatko hihi)...mozno si to namyslas uz nie?

ozaj ako je to so sexom?kedy sa moze?je mi jasne ze od intenzity bolesti ale tak no normalne...:DDDDD

Nela111

Baby, viete sa mi niekto vyjadrit k tej hustote pri jednotlivych znackach implantatov, co som sa pytala pred par dnami? (mozno Vladka ci Barborka?)

drndula

ajka1988,

no popravde si neviem predstavit ako sa to da zvaldnut tak kratko po operacii skusky fakt nie, mam vysoku za sebou,viem čo to obnasalo a to by chcelo tyzdne aspon nie dni iba....
budes asi ubloena, envyspata dolamana,to sa podla mna nebude dat normalne fungovat, nie este ucit a chodit do skoly na skusky....

rita149

ajka1988

ahoj, tak ja ti poviem moj nazor na to ci zvaldnes skusku 3 dni po opke, URCITE NIE.ja som teraz 3 tyzdne po opke a uz je to ok, teraz by som uz zvladla, ale prve 2 tyzdne ma bolelo aj to ked som si nohavicky oblekala.Aj ked to kazda zvladame inak, ale 3 dni je velmi skoro aby si bola schopna ist niekam na skusku. To určite nebudes moct.

a k tomu terminu,vymenia ti to jedine tak si myslem ze by zavolali nejakej babe co je tyzden po tebe a snou by si si to vymenila, inak asi nie, on ma nabite tie terminy, takze sanca ze bude mat volnea presunie ta je asi zidana. jedine tak ze zavolas sestricke a susite vymenu terminu.

ajka1988

sisente

Inak mohla by som vidieť nejaké foto? ako to funguje keď si chcem kuknúť tu galériu? inak a koľko máš? ja budem mať 440

ajka1988

sisente
a žiadne problémy neboli? a nezavadzia ti tá jazva pod pazuchou?

Inak dievčatá potrebujem poradiť ja mam termín 20.3.2012 u Dr. Červeňa ale to je taký rizikový týždeň, lebo je to posledný týždeň v škole tzv. zápočtový. Myslíte že pán doktor bude ochotný mi termín o týždeň neskôr posunúť? potom mam už len skúšky. Myslíte že sa dajú skúšky zvládnuť hneď po nejakých 3 dňoch po operácií ?

rita149

sisente

super teda ze uz spavas na boku. ja len na chrbte,sem tam sa naklonim trosku na bok ale ked si zase lehnem uplne na chrbat tam na ten pravy boli chvilku.aj ja to tak mam ze ten jden je taky iny,priatel mi hovori ze su rovnake že bud je slepy lebo ze on nevidi ziaden rozdiel :-).ale ja sa pozeram na seba 100x za den, tak ja vidim tie detaili :-). ale to sa spravy aj pan doktor mi povedal ze sval povoli a budu este krajsie.Ja som mala v pondelok 3 tyzdne od opky ale nosim stale len tuto pooperačnu, v tej mi je najlepsie, ako som volakedy na nu nadavala teraz na nu nedam dopustit :-).
ty kedy ides na kontrolu? ja mam 13.1 v BB.uz sa tešim,ja odtila vzdy odchadzam totalne stastna :-)

joybryant

Devilevil
Ano 25.2 mam Termin v pezinku o 8 rano a Ty? Co si vsetko beries? Uz mas objednane silikony?
Ja mam navrhnute ES 350ml, Profil neviem uz aky. Asi budem mat trocha vacsie ako Ty. Pooperacnu podprdu mam 70A..
Pa