Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

papulecka

Dievčata,,,chcela by som si dat zvačšit psia k panu dok. Mudr.Dušan Cerven...mozte mi napisat ako ste s doktorom a opercou prsnikov spokojni?dakujem

tina33

Dakovna

ahoj,ja si natieram prsia tak 2xdenne ale vetšinouz len večer ked idem do sprchy dam si repík.obklady a potom natriem liotonm aj jazvy aj prsia,na bradavky ktoré som dlho necitila a teraz ich mám strašne citlivé používam Calciovu masť čo použivaju maminy ked koja.to mi doktor nedoporučil to už som si sama naordinovala a vieš čo?pomáha mi to.

zajacik_006

ajka 1988
pošli svoje odfotené prská ešte pred opkou na mail: kendra10@centrum.sk a čakaj na spätnú odpoved. Potom si môžeš pozrieť fotky prác a možno tam aj nájdeš takú veľkosť akú budeš mať aj Ty.

ajka1988

Dievčatá najde sa tu nejaká čo má spravené anatomické cca 400 - 450? a bola by ochotná mi na mail poslať foto? bo idem mať aj ja také a nemám predstavu ako bubuú približne vyzerať. Ďakujem. monika8888@azet.sk

ajka1988

baby ako je to tu s tou galeriou? ak si chcem pozrieť nejaké foto? bo ma zaújmajú nejaké anatomické robené cez pazuchu. okolo 450. Aj ja také idem mať tak chcem mať predstavu ako vyzerajú lebo Dr. Červeň nemal k dispozícií žiadne foto.

xantipa163

Baby a v čom je v zásade rozdiel, čo sa kohenzivity týka?
Čím kohenzívnejšie, tým hustejší, (súdržnejší)gel a v prípade prasknutia menšia šanca, že sa to dostane niekam inam a zostane to pokope?

A nevýhoda? Je to tvrdšie?

Ja budem mať 350ml, ES, anatomicke, stredny profil, tak tie sú asi viac kohenzívne...či ako?

Nela111

Vladka19
No ja - ked sa raz konecne dostanem k opke, nakolko buduci rok by som rada zacala pracovat na zalozeni rodiny.. ;-) takze az potom - tak by som preferovala okruhle, cca 400-vky. Za posledny rok som sa uz dost dobre zorientovala v tejto silikonovej "problematike".. :) a rada by som ziskala co najviac info.. pre buducnost..

Inak, myslela som, ze ES (gulate) maju hustotu I. Ale ako pisete, baby, vacsina spomenutych znaciek ma bud II alebo III. A Cerven teda robi iba s ES a Nagor, ano?

devilevil

joybryant

ja mam prist o desiatej. este som nic neobjednavala, ma to myslim cas. snazim sa na to teraz moc nemysliet lebo sa tak strasne tesim ze by som to potom nedostala z hlavy a nemyslela na nic ine :) ja mam pooperacnu 65C myslim. a brat si budem asi len nejake pyzamo a hygienicke potreby. bola som pred mesiacom na operacii so zlcnikom, nabalila som si kopu veci a 3/4 z toho som vobec nepotrebovala tak teraz budem brat ozaj len to najnutnejsie.