Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

esteze nefajcim...:DD

s tou saunou by som aj ja rada vedela, do akej mozes, do akej nie a hlavne kedy..solarko odporucate tiez az neskorsie radsej a jazvy bud natriet vysokym faktorom alebo prelepit..

barbora10

ahojte dievcata

pisala som vam,ze budem odcestovana a len vcera vecer sme sa vratili,takze maily vybavim hned ako sa mi bude dat.

dakovna

ano,mam mail aj od teba,tak potom foto pridam...

sisente

ajka1988

mam 370 ES, anatomy, nemala som okrem bolesti ziadne problemy, rez pod pazuchov uz teraz po 5 tyzdnoch mam problem najst, je to super, presne v ryhe nevidno to. Ako sa dostat do galerky, to si precitaj strany predtym, alebo napis Barborke10 a opytaj sa jej.

adka_22

ahojte baby mam otazku,
su nejake obmedzenia pri silikonoch, napr. sauna-klasicka, parna, infra alebo solarium? Na nete sa niekde pise, ze ano, inde nie...
Dakujem za odpovede:)

dakovna

tina33,
dakujem za odpoved aj tip. Od dnes sa uz mozem normal osprsit, tak sa tesim, ze konecne :) Tu kalciovu mast mam aj doma. Som si ju davala, kym sa mi zahojilo tetovanie a kedze som bola s nou spokojna, tak si ju davam aj po holeni, na intim miestach. Je fakt upokojujuca a hojiva. Ma nenapadlo, si ju dat na bradavky. Skusim to :) Inak citim, ze ta druha bradavka, kt. som mala necitlivu pomaly oziva, tak som rada, ze sa to vracia do normalu.
Barborka10,
som ti poslala fotky do galerie, ked som mala tyzden po opke. Prisli ti?

alore

ajka 1988
podla mna zvladnes ist v pohode na skusku na treti den po opke. Aj ja som tak isla. A to bola skuska kde som dve hodiny pisala,takze ziadna ustna odpoved. To ci budes mat bolesti je individualne. Ja som bola v pohode. Mna to nebolelo,ale ty budes mat dost velke impose mozno ta to bude viacej boliet.
Tiez mi tu babi hovorili ze urcite nepojdem ze strasna bolest aj moj doktor vravel ze isto nepojdem a na kontrole ked sa ma pytal ci som bola som povedala ze ano v pohode. Tak neveril sa cudoval ze taku pacientku este nemal :) zlaty bol xi

Inak baby zaujimavy clanok: www.topky.sk-

Barborka dakujem za mailik fotky poslem po 10.2 mam do vtedy skuskove a neviem kde mi hlava stoji.

Inak prajem vam pekneho silvestra a stastny novy rok

pupavicka7

vladka19
.jasne ze nie :-) len tu som si vyhladala na int.ze je tam viacej plas.doktoru aj klinik ale citam tu ,ze len dr.Magdo alebo dr.Kacmar ,to asi ze su najlepsi alebo dobre robia prsia :-)ja len preto ci tu ma niekto skusenosti aj s inimi doktormi.

pupavicka7

dobry vecer kocky
.. kto bol u dr.Juraska v Kosiciach,lebo vacsinou spominate len CHirmedu v KE ?? Kto este operuje v Kosicich ?? dakujem Vam za odpoved :-)

joybryant

Dievcata ako prebieha opka? Ja som na 8 rano objednana. Potom Co nasleduje? O akej a kedy ma maju vyzdvihnut ze pojdem domov?