Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

saska_k

lilabmw
Dakujem ti za radu. Cize si myslis, ze ked dviham ruku opatrne nemal by byt problem.
A kedy asi tak zacat cvicit. Jasne nie dvihat niejake zavazie, ale napr brusaky, bycikel a take veci, to az mozem v 4 tyzdni?

cleopatra123

baby a nemate skusenost s aescinom? ja som dva tyzdne po op ale uz som mala pocit ze prasknem prsia stale tvrde ako kamene tak som si dala aescin a pomaha mi kolko sa to moze brat?

lilabmw

saska k
ked ta to neboli tak mozes ale vsetko opatrne samozrejme a nemali by sa uplne akoze nad hlavu moc a prudko ale ked opatrne tak podla mna v pohode ja som si 7 den uz sama umyvala hlavu sice som mala tak na bok hlavu aby som nemala ruky hore ale islo to.

lilabmw

Lucia3110

ja som na tom podobne bola pre mne prisiel foter a knucala som na kazdom kameni jak male stena.Citila som kazdy hrbol.A ja som teda po narkoze 2 krat vracala a jedla som po operacii prvy krat normalne az o nejakej desiatej vecer dovtedy mi bolo zle a brutus nizky tlak som mala.Mne musela sestricka stale pomahat necitala som sa vobec dobre a zdvihnut sama ?nehrozilo aj doma ma zodvihal priatel aj vo dne v noci,sama som skusala ale skoro ma rozpucilo vzdy som sa bala ze mi prasknu kozy a vyfucia :-D

saska_k

Ja som si dala urobit v Budapesti 295ml. Teraz v stredu bude 4tyzden. Doktor mi povedal, ze podpiru uz nemusim nosit. Tak neviem. Skusala som uz podpiri nemala som s tym problem, len troska sa obavam ci nie je to skoro. A co sa tyka spania, cize ak mi prsia povolia uz mozem spat na boku? Mna inac nebolia prsia skor jazva ked sa pohybujem viac ako by som asi mala..
Inac este taka otazocka : ruky sa nemozu dvihat nad hlavu, lebo neviete alebo sa nesmie? Pretoze ja s tym nemam problem

Lucia3110

angie77

vdaka :) jasne fotky budu hned naraz aj pred aj po, v pondelok mam kontrolu uz v BB tak uvidim ako dalej..Medicentrum super, velmi mily personal, pekne sa o mna starali len mi tam bolo dllllho..doma je doma :) a ano rezy mam pod prsami

lilabmw

no tie tlaky su najhorsie ale s flectorom sa to da prezit..a este mi nejak nad ranom zacalo byt blbo, nezvracala som ani po narkoze ani potom len mi je tak tazko..ale inak fajn, zodvihnem sa aj sama, len prvykrat mi sestricka pomahala ale to ma riadne motalo este, potom som objavila tu fintu s pokrcenym kolenom a aj pan doktor ma pochvalil :D ale cestou domov som preklinala cestarov za kazdu nerovnost :D

lilabmw

Lucia3110

sak prave toto on posobi tak strasne milo a prijemne a je fakt aj dobry len nie tak medializovany ale praca hovori za vsetko vzdy.Ano ja mam 400ky.:-)Ja som na tom podobne bola prve dni bolesti tlaky 4 dni som ficala flektor cele dni potom uz bez.Tlaky som citila este do toho max10 dna.Potom som uz aj soferovala po 2 tyzdnoch a odvtedy sa mi vsetko vratilo do normalu ako pred opkou aj so spanim cvicenim postupne so vsetkym.Takze chce to cas.Postupne budes moct robit vsetko ako predtym a kazda babena to ma inak.Ja spim od 4 tyzdna niektore este pol roka tak spia

lilabmw

february

naozaj skutocne ja som po 10 dnoch po opke zabudla ze mam nejake kozy aj spravene ani som o nich nevedela.A uplne so mnou splynuli a ja som aj celkom skoro cvicit zacala asi po 3,4 tyzdnoch tak light neviem ci aj to nespravilo svoje.Ja si krasne spinkam jak babätko na brusku a ani neviem ze ich tam mam nic ma netlaci tak ja neviem.Kazda to ma asi inak a hovorim to uz po 3,4 tyzdnoch mi prska dovolili takto spat.Samozrejme zo zaciatku to bolo este trosku take neprijemne ale postupne si prska aj ja zase zvykli.Tak uvidis ale tvoje telo funguje ako kontrolka neboj takze ak nieco nepojde tak to poznas rychlo´takisto aj s cvicenim.