Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ciernovlasa1

Zuleko

dakujem

takze vlastne cim drahsie tym kvalitnejsie ze? vyznas sa v tom ci mas len vseobecny prehlad?mala by som este nejake otazky...

ak ano,zaplatila by som si 600ml nejakej znacky ako je nagor,ake to nesie nasledky?dakujem vopred

Lucia3110

february

samozrejme, necham sa obskakovat, ved aj tak nie som schopna sama nicoho :D ale mame tu taky dvorcek a lavicky so stolikom, tam sa vypyyytam :D aspon na vzduch troska

february

Lucia3110

no ja si ani napichnutie nepamätám, ja som zaspala už pred op.sálou taká som bola unavená :D tak sa držkaj moja,teraz už vážne, nenamáhaj sa sama z postele, nech Ťa obskakujú, aj doma, to zdôrazňujem! a pýtaj si lieky od bolesti, zbytočne sa netráp, to je v prvé dni normálne,tak žiadne hrdinstvá, a snaž sa spinkať, organizmus dostal zabrať tak nech sa regeneruje, sa teším že to máš za sebou, vidíš dočkala si sa :)

Lucia3110

february

dakujeeeem :) jasne ze by som sla, hrozna nuda tu je :D sama som na izbe...okrem toho ze sa nemam s kym vykecavat mi je tu este aj brutalne teplooo..a lieky som si vypytala az ked uz to bolo zle, samozrejme hrdinka :D ale inak ani neviem ako som zaspala, ked som bola v minulosti operovana tak mi aspon povedali, ratajte do 10 a tu som bola k.o.hned ako ma napichli :D a jasne, okrem slona su tam aj kozyyy :D konecne

february

Lucia3110

no vitaj kvetinka na brehu ceckatých :)))a gratulujem!!! A umrem z Teba, žeby si išla domov :D A už dávaš rady že sa to dá vydržať xixi no fakt mám dosť :D však teraz Ti je dobre, starajú sa o Teba a máš lieky od bolesti nasadené ale sama uznávaš že si slabá ako mucha, tak len pekne ležkaj a regeneruj sa a nevymýšľaj a okrem toho slona je tam na hrudi aj dačo iné??
myslela som na teba...

Lucia3110

baby

tak ja uz som nejake tie hodinky hore (cca od 10.15) ale az teraz som sa ako tak pozbierala :D ked som sa prebrala aj zo 2 slzicky mi vypadli, mala som pocit ze mi na hrudi sedi stvortonovy slon :D neviem sa ani zodvihnut z postele, prejst tri metre na wc s pomocou uzasnej milej sestricky bol pre mna doslova nadludsky vykon a tak si lezkam..zjedla som celu misku piskot, dostala lieky od bolesti a brutalne sa tu nudim..ale inak sa citim lepsie ako hned po prebrati...uz by som sla domov..ale predtym na nejaky fajnovy obed :D
ale teraz uz vazne, da sa to prezit, nebojte sa, nie je to az taka bolest ze by to nestalo za to ju zniest :)

Zuleko

ciernovlasa1
Vždy platíš sa značku implantátu nie za veľkosť.Uvediem príklad nagor 300 ml stojí 900 eur..a takisto nagor 600ml stojí 900 eur.čiže nezávisle od ml je cena za rovnakú značku rovnaká.Rozdiel je ešte aj v tom či sú guľaté alebo anatomické..guľaté nagor 300 ml stoja 900 ale anatomické 1200.

february

macka7

cicka ak Ti môžem poradiť, zober si radšej trošku dlhšie voľno ak sa Ti čo i len troška dá, aspoň 10dní, ja som nastúpila do roboty 8dní po opke a veru ten prvý deň som bola mrtvá a to som pri PC.Dalo sa to samozrejme zvládnuť, ale oveľa lepšie by mi bolo ešte doma poležkať, budeš ešte slabá.Zvládnuť sa to dá,ale ak máš možnosť radšej si to predĺž, viem o čom hovorím

ciernovlasa1

ahojte kocky

chcem sa len opytat,sice mozem si to vyhadat aj na nete,len neroumiem,ked je napisane v cenniku plastickej operacie prs ze jeden pr implantatov stoji 1100€

to sa berie ako aka velkost...opytam sa takto,chcela by som dajme tomu trojky,cenoo sa to ako spekuluje potom?

dakujem vopred :)

sunny323

Tomasov

Moja kamoska sa dala zoperovat napriklad v komarne kvolui cene,komplet ju to stalo 1800eur,operoval ju dr.gabriel marsal... skus si pozriet jehoo stranku,operuje aj v trnave,aj hocikde,treba kuknut. Ona mu zavolala,na druhy den bola konzultacia a do 2 tyzdnov bola zoperovana. Prsia ma kraaasne,ale trosku riskovala,lebo nevidela predtym ziadne jeho prace a ani recenzie nepocula. Ale u nej rozhodovala cena a cas. Potrebovakla to rychlo.