Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

macka7

kvet

ahoj moja, ee nebudem môcť PNku, nebudem môcť špekulovať asi..zvážila som to a vezmem si 10dní dovolenku, lebo sme v práci len 3 a máme kancl otvorený od deviatej do deviatej každý deň, a kolegyna jedna je teraz na dofče a druhá ide hned po nej..a ja si dávam prsíčka:)) už sa neviem dočkať a dúfam,že aj mne všetko dobre dopadne..
takto sa ešte neviem úplne vžiť do vašich pocitov a zatiaľ nepoznám ani odporúčané lieky..dávala si si robiť aj sono pred opkou , asi áno?

Lillyen

janika 1531xx
Ahoj. Oerovat by ma mal MUDr. Guľa...poznas niekoho kto tam bol???aj ked nebol spokojny tak mi prosim napis budemv ti vdacna...vdaka...

Lucia3110

lilabmw

no tak aj ja...skor sedim ako lezim..z lahu sa mi horsie vstava, najhorsie bolo toto rano, myslela som ze nevstanem..a brucho mam zatim normalne ale uz v noci som sa zobudila na to ze som mastna :D fuy, je to neprijemne riadne :D

lilabmw

Lucia3110
ano jasne ja som sa tiez snazila akoze alebo bolelo to prve dni no tahala a tlak tak ma vzdy priatel trosku podopredl pod krizami a uz sa to dalo potom alebo som si vankuse dala tak ze som skor sedela ako lezala aby sa mi lepsie vstavalo to vtedy ked som bola sama doma aby som vedela vstat.Ja som prve 2 dni nic moc nejedla a ked budes mat nafuknute brucho tyzden jak tehotna sa nezlakni alebo mastna budes ako mastny chlieb :-D

Lucia3110

lilabmw

noo ja este teraz poriadne nejem...len sprostosti aby som mala nieco v zaludku..vcera len piskoty, vecer som nemala chut na nic a dnes rano dva take uplne malicke sladke rozteky a teraz doma jeden chlebik..aj to som polku dala psom :D pri tom dvihani som sa ja osobne bala ze ci sa mi nejak stehy nerozidu alebo co ale pytala som sa aj sestriciek aj doktorka rano a povedali ze nie, ze cim skor zacnem sama vstavat tym lepsie, tak sa uz nebojim