Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Lucia3110

gratulujem k prsíčkam a vítam ťa späť doma :)... dúfam, že nám nahodíš neskôr ked to bude možné nejaké fotečky, som veľmi zvedavá

...a ako si bola celkovo spokojná s medicentrom? a kedy ideš na vyberanie štichov a kde? do BB alebo do ZV?

Lucia3110

jej baby konecne domaaa :) to je pocit...

lilabmw

ahoj, som zatial velmi spokojna. aj ked je este skoro na nejake hodnotenia. ale pan doktor je velmi zlaty :) som rada, ze som si prave jeho vybrala..mam Arion 320 anatomy stred. profil. ty mas tie 400-vky ze? ci sa mylim? ako sa citim? no je to tak striedavo, oblacno :D raz uplne super chodim si po byte a o nejaky cas ako zbity pes..ale tak ficim si na flectore uz..este som len nejake dve hodinky doma z Medicentra..a inak to je skvele ze po mesiaci si uz spala na bruchu, dufam ze aj mne to pojde tak hladko :))

february

lilabmw

cica to myslíš vážne, že od 4týždňa na bruchu? Však ja sa bojím aj pohnúť, ležím furt na chrbte jak v truhle a už som si zvykla, hoci som si to nevedela ani predstaviť, ja celý život pokrútená len na boku...

saska_k

a u koho si bola na zákroku a aké máš imploše? Ja neviem ako s tou podprsenkou,nenávidela som ju prvé dva týždne a teraz neviem či sa jej vôbec vzdám,taký mám pocit, že tam sú celkom v bezpečí:) Ale aj náš doktor povedal že 4-5 týždňov, myslím, že samej Ti prská napovedia, či im bude dobre v inej podprde

anett101

Dakujem baby za terminy volne co ste mi posunuli,ste moc zlate..Tak to nakoniec dobre dopadlo,mala som ist na konzultaciu dr červenovi 22.3.2013 a idem uz tento piatok.Sestricku som prosila či sa ma tam neda niekde pichnut,lebo chcem to do buduceho leta stihnuť nakolko chcem ist do zahraničia na dlhšie...takze uz tento piatok idem na konzultáciu som zvedavá co mi povie.Inak pisala som si s MUDr. Marián Koperniechom on je aky fajn úplne zlatý ochotny.Milion otázok som nanho mala a bol fajn,že piatok bude tiež pri dr červenovi tiež.Strašne sa tešim :)))a ty reči otom alkohole atd myslim si,že je to vymysel ludi už.Ja pokial osobne nevidim alebo nepoznám tu osobu čo sa jej take niečo stalo tak tomu vobec neverim.Určite je to vymysel blbych ludi ,ktorý nemajú už čo robiť od nudy.

lilabmw

saska k
ahoj ja neviem ja som od 4 tyzdna mohla spavat na bruchu a spim na nom dodnes bez problemov.Ale kazdeho tie prsicka inak pustia nektore baby este doteraz spia na boku alebo tak lebo ím tie prska zavadzaju alebo ich to tlaci.Telo ta same pusti postupne co mozes a je to velmi individualne.

anett101

Dakujem baby za terminy volne co ste mi posunuli,ste moc zlate..Tak to nakoniec dobre dopadlo,mala som ist na konzultaciu dr červenovi 22.3.2013 a idem uz tento piatok.Sestricku som prosila či sa ma tam neda niekde pichnut,lebo chcem to do buduceho leta stihnuť nakolko chcem ist do zahraničia na dlhšie...takze uz tento piatok idem na konzultáciu som zvedavá co mi povie.Inak pisala som si s MUDr. Marián Koperniechom on je aky fajn úplne zlatý ochotny.Milion otázok som nanho mala a bol fajn,že piatok bude tiež pri dr červenovi tiež.Strašne sa tešim :)))a ty reči otom alkohole atd myslim si,že je to vymysel ludi už.Ja pokial osobne nevidim alebo nepoznám tu osobu čo sa jej take niečo stalo tak tomu vobec neverim.Určite je to vymysel blbych ludi ,ktorý nemajú už čo robiť od nudy.

saska_k

Ahojte baby, chcem sa vas spitat. Som 4 tyzden po zakroku. Citala som, ze po operacnu podprsenku by sme mali nosit 4-6 tyzdnov mne lekar povedal, ze po stvrtom mozem dat dole. CO si myslite o tom? A inac do kedy ste spavali na chrbte?