Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

angie77

piskotky mi dalii pravdaze :) a dnes rano aj jogurt a take sladke rozteky a cajik ale velmi som tomu neublizila, je mi nejak blbo..a som cela mastna od tej narkozy :-/ blee...ale za daku hodku, dve idem domoooov tak sa tesiim :)

kvet11

macka7

a nemôžeš si vybaviť PN-ku?? aspoň by si v robote nemusela mať dovolenku a na PN-ke možeš byť dlhšie a zotaviš sa lepšie....

nanka

jj k cervenovi. tak uvidime :)ale este mam cas do konca roka. ale mozno sa este nieco stane a do mesiaca - dvoch budu prska tam :)

angie77

Lucia3110

..a tie piškotky si si doniesla z domu, alebo ti ich tam dali ?? :DDDD

ale nie :DDD ...som rada, že to už máš za sebou a neboj, ten slon sa bude čoraz viac zmenšovať, tak sa nám tam drž a pekne oddychuj ceckaňa :)

Lucia3110

nanka

je to taka ze fest silna svalovica plus riadny tlak a este aj rany po rezoch bolia..ale vsetko sa da...s liekmi parada, ked prestanu ucinkovat tak horsie..ty ku komu ides? k cervenovi? ci sa mylim?

cicimici

uz nie som sama, doniesli mi sem kaamosku :) len ju operovali az poobede tak si este nefici ako ja :D telka nam ide, kukame, ved co ine sa tu da robit ani na vzduch ma nepustili na dvor..ani na voziiiku :D tak tu mozem hnit do rana..ale aspon uz nie som sama..celkovy dojem z kliniky mam velmi dobry, personal mily, srandujeme a tak :D nenavarili mi nic, zatial mam za sebou len za misku piskot aj sa ma pytali ci som hladna ale nejak nemam chut jest..a prska sa mi zdaju tak akurat zatial..vobec nie nejake extremne velke..uvidime :D

cicimici

Lucia3110

jeeeeej moja zlata no ahoj..to si teda rychlo vybavila to sa tesim s tebou ze to takto dobre prezivas..klop klop neboj jednu noc zvladnes a potom hura domov..takze si sama na izbe?ufff no to bude nuda teda..a vravis ze sestricka je zlata..takto je dobre to ma tesi..a co telku mas?a co chutne ti navarili?a aky mas celkovy dojem z kliniky?juuuj velmi sa tesim ze uz to mas za sebou a co zdaju sa ti byt velke?drzkaj sa a setri sa

nanka

Lucia3110

vdaka za odpoved. aj za povzbudenie.chcela som vediet, ze co a ako, lebo aj cakacia doba je dlha.vidim ako si to ty rychlo vybavila, prska uz su na mieste :) tak premyslam aj kvoli tomu.ja este stale cakam a to som objednana uz od jari.ale nevadi.a ta bolest - je to ako taka silna svalovica, alebo k comu by sa to dalo prirovnat? a rez si mala kadial? dik a drz sa!

Lucia3110

nanka

dakujem :) som ok celkom, cakala som horsie..teda az na tu bezmocnost, ruky su mi uplne nanic..
operoval ma MUDr. Očenáš a ano, na konzultacii som bola v BB v Essurclinic ale operoval ma v Medicentre vo ZV..v BB totiz nema prisposobene saly na augmentacie a takisto je Essurclinic iba jednodnovka..preto ten zvolen..a co sa tyka MUDr. Červeňa, myslím, že sú to klebety ako vyšité ;-)

nanka

Lucia3110

v prvom rade gratulujem. velmi je to povzbudzujuce, ked tu takto niekto vyslovi, ze sa to da zvladnut. a ty vyzeras byt teda nad vecou :) ale chcela som sa ta opytat, lebo som si to vsimla uz skor ked si tu pisala. ty si bola na konzultacii v BB? A potom si bola operovana vo ZV?A u koho si bola v BB? Lebo ja som k cervenovi, ale trosku ma znepokojilo to co sa tu popisalo par dni dozadu. A kedze som od BB, tak by som nechcela ist inde,len hladam viac moznosti. dik.Zotavuj sa bez problemov :)papa

Zuleko

ciernovlasa1
Všetky implantáty s ktorými pracujú doktori sú kvalitné,nedá sa povedať,že nagor je lepší ako mentor,eurosilikon a podobne.Ide len o to,že každý doktor preferuje inú značku,ale rozdiel medzi kvalitou si myslím,že nie je.Nerozumiem veľmi tej otázke s tými následkami:-)