Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

saska k
to je na tvojom subjektivnom pocite ja som v nej cvicila asi 6 tyzdnov a potom uz so sportovou len a od tej doby som na sebe pooperacnu nemala.Ale niektore baby v nej spavaju doteraz lebo sa citia bezpecnejsie ale mne ta podprda skor vadi mne je lepsie bez.

gabbyy

baby neviete ci robi Mladek konzultacky aj cez vikend? idem na otocku buduci piatok ale letim z uk a idem k cervenovi do bb. chcela som to stihnut v jeden den obe ale nehrozi aj bb aj nitra tak rozmyslam ci by sa nedalo v sobotu bud tam alebo u cervena

saska_k

lilabmw
A to ked si cvicila, alebo aj do dnes ked cvicis davas si tu po operacnu podpiru? Ci to uz si nedavas vobec nikdy? Cize, ked ju v 4 alebo 5 tyzdni dam dole, uz nemusim si viac davat?

lilabmw

nikolet09

no jasne do posilky som chodila od toho 3,4 tyzdna nohy cvicit a potom uz pomaly vsetko.A take skakacie tak po 2,3 mesiacoch skor asi ta to nepusti nebude ti to prijemne budes to citit alebo tahat ta to bude,kazdopadne si myslim tak neskor po tych 2 mesiacoch najskor.Lebo ja viem ze ma este mesiac , mesiac aj pol tahaly jazvy.

lilabmw

a behavat som zacala tak neskor to je pravda asi po ,2,3 mesiacoch dovtedy len rychla chodza ale je pravda ze treba pevnu sportovku lebo inak ten beh moc prijemny nieje, teda pre mna ,pre chlapov mozno ano :-)

lilabmw

nikolet09

a inak telo ta same pusti co budes moct uz a co nie.A ja som nemala ziadne bolesti ani komplikacie nic ani modriny extremne opuchy.Po 10 dnoch som nevedela ani o opke.A od 4 tyzdnov spavam na bruchu ale to je naozaj individualne tak ako aj s tym cvicenim teba mozno nepusti skoro nic robit ale podla mna po tych 4 tyzdnoch je dobre zacat nieco opatrne robit aspon nohy cvicit alebo bycikel a potom postupne pomaly vsetko.

lilabmw

nikolet09

ano presne po 3,4tyzdnoch som zacala nohy a bycikel a potom postupne som zacala zapajat aj vrchne partie ramena biceps ale iba take cviky ktore moc som nezapajala prsny sval.A po tych 5 tyznoch 6 tich som uz pomaly vsetko cvicila akurat no ten chrbat a brucho ma moc nepustali tahalo to tak som to tak postupne zatazovala az povolilo.A prsia necvicim este teraz ale uz zacnem.A to budem teraz pol roka po .

lilabmw

saska k
ja som po 4 tyzdnoch nohy zacala cvicit a potom postupne pomaly som aj vrchne partie zacala ramena biceps,triceps chrbat a brucho som zacala az neskor chrbat kvoli rukam hore ,citila som ze to este nepojde a brucho to iste ,brucho ma pustalo postupne po 5,6 tyzdnoch.A prsia necvicim doteraz pre istotu.

nikolet09

lilabmw
ahoj...môžem sa spýtať ako light si cvičila? Mne doktor povedal, že po 3 týždňoch môžem cvičiť jógu na nohy, ale vrchnou časťou tela až po 6 týždňoch...a čo sa týka behu, to aj po 2 až 3 mesiacoch.