Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zullu1234

leus,
tak to on naozaj "bol" super chirurg, preto sa u neho aj moja najlepsia kamoska dala zoperovat, a robil jej fest tazky zakrok, modelaciu a zvacsenie prs, dlha operacia a nasledky ? dodnes to nema ok, musela ist inam, a zase zacvakat, a co ma robit? kacmar v cudu a aj tak by u neho nepochodila, vraj su tu take pripady, co sa s nim tahaju cez pravnikov,neviem ci nieco zmozu, aj ona mala proste smolu, ze natrafila na neho v stave, ked uz bol mimo realitu a tie psychofarmaka, to uz bol iba dosledok jeho zavislosti,..... no od dobroty sa aj psy besneju

Barbarella

bibi001

tak ja až na ten ďalší utorok, presne o dva týždne (dúfam, že predoperačné budú ok)...a ku komu ideš...?

Barbarella

saskasok

držím palce, zajtra je tvoj veľký deň, nech sa pánovi doktorovi dielo vydarí, aby si sa zobudila s krásnym dekoltom :-)
ja idem akurát zajtra na prvé predoperačné odbery krvi...

drž sa :-)

leus

...jo a dodam este, ze ked si predstavim ze som bola v tom case ked uz mal problemy sam so sebou operovana u neho , tak len mozem dakovat Bohu ,ze ma nedocuchali , asi ma ochranovali vsetci anjeli tam na tej operacke

leus

zullu
no nechcela som to napisat na plnu hubu ale je to tak nejak :)) ze bol zavisly na dacom/ ?/ to teda neviem, ale ze bral nejake silne psychofarmaka tak to asi hej, mne sa on nezdal fit ani na kontrole /ako psychicky myslim/

zullu1234

no kacmar naozaj skoncil, do konca roka urcite, a ze sa lieci zo zavislosti na ......., je iba svinstvo ze na tom frcal dlhsiu dobu a ze si to uvedomoval, a dovolil si par dni pred odchodom na odvykacku operovat!!!!!!!a aj dobabrat a nechat na chudaka magdu vyzrat svoje h......sorry ale toto nie su ohovaracky, v KE sa o tom uz davno posuskava